Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alercia

pomysł na słodką zemste

Polecane posty

Gość alercia

Witam Szukam inspiracji. Może ktoś ma pomysł jak mogę zorganizowac mała zemste dla dziewczyny mojego byłego. Nie jestem z natury świnią dopóki ktoś mi nie nadepnie na odcisk. Z jej obecnym chłopakiem (a moim byłym) jest od przeszło roku. Kochają się itd. ale zawsze kiedy się spotykamy mam wrażenie że jest zazdrosna o mnie. Potrafi mi niezle przyciąć dlatego jak mogę unikam ich, bo nie chce się mieszać. Czasem jest to ciężkie, bo eks jest kumplem mojego brata. Ostatnio ta laska mi wycieła niezły numer musze przynać. Podała mój nr kom w audycji radiowej kącik samotnych serc. Masakra od 2 tyg ktoś do mnie wydzwaniał, pisali mi wiadomości. W końcu goscia przycisłam i podał mi namiary tak się dowiedziałam o tym. Pobiegłam tam do siedziby radia i podali mi z jakiego nr były te ogłoszenia. Okazało się że to numer tej.... ufff Mój facet niezle był wkurzony miałam nieprzyjemnosci, a ona wszystkiego się wypiera. Ma ktoś może pomysł na mały odwet??? :)

jak się można wyprzeć że z jej numery zostało to zgłoszone? ;D a najlepsza zemsta to pokazać jej że się jest szczęśliwszą od niej ;) a poza tym możesz sprawdzić czy ona przypadkiem tego twojego byłego nie oszukuje w czymś :P

Gość alercia
wyparła się bo w tej rozgłosni byłam sama bez świadków Udostępnili mi informacjie i żegnam Obróciła wszytko przeciwko mnie że niby chce ich poróżnić Hipokrytka po prostu

Gość alercia
ma ktoś jeszcze jakis pomysł

Gość yy...
Daj do gazety i neta ogłoszenia, że oddasz małe yorki w dobre ręce za darmo :D Z jej numerem. Mojej koleżance ktoś taki numer wyciął, telefon dzwonił non stop i o każdej porze dnia.