Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koci Agent

UK - Kotek sra w moim ogródku

Polecane posty

Mam, ludzie mam !!! Poleca sam weterynarz w UK :) ale trzeba ostrzec właścicieli, a najlepiej wziąć ich podpis ze mają to na uwadze. jest taki płyn, co sie rosliny spryskuje :) nie dzkodzi ludziom, dzieciom, ale psom, kotom jak najbardziej, od razu kita w ziemie. To jest do roślin, a nikt mi nie zabroni tego uzywac do roslin, a ze o kotka sie martwie, mowie to wlascicielom zierzaka :) Na kota ten zapach tez przyciagająco działa takze jest git :)

Gość aniloratka
mogę tylko powiedzieć, że jesteś potworem...Chcesz zabić niewinne zwierzątko, bo jego właściciele nie umieją go upilnować. Na szczęście na studiach psychologicznych uczyłam się o takich zaburzonych osobach jak Ty, co pozwala mi zrozumieć to w sensie poznawczym...ale emocjonalnie już nie. Mam nadzieję, że dopadnie Cię karma...

jak Cię czytam Autorko, mam wrażenie, że masz jakieś problemu psychiczne. Piszesz jak obłąkana. To przerażające

A co? wygodnie chodzić ci dzien w dzien i czyscic swoj ogrodek z gówien ??? Trudno... ludzie jak maja kota to wiedza na co sobie mogą pozwolic, a na co nie. Nie winne zwierze ??? Chwała kociakom... niech sobie srają, latają, a ja po nich bede chodzic i sprzatac... aaaaaa i moze od czasu do czasu rybkę zszykuje. Kobieto ja mam inne zajecia w domu, jak czyscic ogrod z kocich gowien. Nie lubie kotow straszobliwie i najchetniej powybijała bym je wszystkie, choc jest to nie mozliwe, zrobie porządek choc z jednym, ktory szkodzi, bo w miejscu placyku zabaw mojej corki jak sie porobił, to ja musialam sprzatac, jeszcze taka rzadzizna :/... lubisz kocie odchodzy? zapraszam, jesli to ci nie przeszkadza. MNie tak i nie mam zamiaru poswiecac swojego czasu na sprzatanie gowien, bo mam 2 dzieci w tym niemowle i chciala bym miec czysto.

No pytam się... co robicie, kiedy dzien w dzien widzicie kupe na swoim ogródku ??? Zdarzy sie to raz, ok, nic sie nie dzieje, ale u mnie jest to dzien w dzien tylko w co rusz innych miejscach, a mam juz tego dosc, chodzenia i szukania... Co byscie zrobily na moim miejscu ??? Nie macie zdania o ktore prosilam, tylko krytyka? nie stac Was na odpowiedz na moje pytanie ??? Co robicie z kupami, kiedy lądują one u Was w ogrodzien codziennie tylko w innym miejscu. Ok, żal zwierzaka, jak kazdego innego, ale co ja moge zrobic? Innego wyjscia nie mam...

Gość Zestawy edukacyjne
http://allegro.pl/alfabet-naklejki-polskie-litery-pisane-szablony-z6-i1894170952.html NOWE ŚLICZNE KOLORY _ ZOBACZ INNE ZESTWY A propos tematu u nas w Polsce właściciel odpowiada za kota , moj rudy "nasrał" kiedys u sasiada i mialam na glowie straz gminna . Wprawdzie nie otrzymałam odpowiedzi co mam zrobic z kotem na wsi bo przeciez nie bede trzymac go w klatce ale dostałam upomnienie .

Gość aniloratka
barrakuda... Wiesz nie chcę nawet próbować stawiać diagnozy na podstawie postu, bo to byłoby głupie i nieodpowiedzialne. Ale mogę powiedzieć, że takie postawy jak Autorka przejawiają np. osoby dysocjalne...

Gość Zestawy edukacyjne
Kiedys mi ktos doradził ze fajnie jest gdzies w rogu działki wysypac czysty biały zwirek , wtedy kot bedzie sie w tym miejscu załatwiał a piaskownice czy miejsce w ktorym bawi sie dziecko poprostu zakrywac na noc. Mozesz isc porozmawiac z sasiadami ale koty chodza swoimi drogami nikt ich nie upilnuje

Niestety nie podam, poniewaz to dzieki niemu zdobylam info na temat trutek, na ktore kot powinien uwazac. Ona doradza wlascicielom czworonogów by na nie uwazac, bo to wsciekle zabojczy spryskiwacz do roslin, zabojczy dla psow, kotów. A mnie napisala w mailu, gdzie do niej napisalam przed poludniem, o tym srodku, ze kotki na nią się łapią:) Nie podam linka, bo pewnie bys zadzwonila i uprzedzila, a ja jestem cholernie wdzieczna tej osobie :)

Gość Gosiaczkowo-
szok, że są tak głupi ludzie a jak przyjdzie następny, następny i następny? Co zrobisz z taką ilością kocich zwłok? Co powiesz córce? Ja mam dom, też ciągle wchodzą jakieś psy i brudzą, więc muszę sprzątać. Nie mam z tym problemu.

Zestawy edukacyjne Ale ja nie chce by się załatwiał w moim ogródku. Nie jest on duży, a jak kazda kupa smierdzi, a ja nie mam zamiru czyscic po kocie ktory nie nalzey do mnie... chyba to normalne tak? Wy jak idziecie droga i jak widzicie psa ktory robi kupe na chodnik, to tez ją sprzatacie mimo ze to nie wasz pies zrobil? Od kiedy to kocie mamy sie z Was takie zrobily. Zadam pytanie... co wy byscie zrobily, bo o krytyke mnie nie prosilam, wiem ze to paskudne, ale innego wyjscia nie widze. Porozmawiam z sasiadami, ale daje slowo, ze to bedzie tekst typu " to nie nasza Zunia " :)

Gosiaczkowo- A co ty myslisz, ze jak kot zje, to po sekundzie zesztywnieje ??? NIe !!! ona nie tak działa... po ok godzinie czasu zacznie działać. Kota juz nie bedzie. Jak jednego sie pozbede, to co? nastepny przyjdzie, bo wyczuje wolne miejsce w ogrodzie? Nie widzialam innego takze poki co widze jednego i tego samego wiec spoko... poza tym za 4 mieisace sie stąd wyprowadzam, bo zakupilam dom wiec zrobie tam juz po swojemu :)

Gość czerwona_porzeczka
Co bym zrobiła na Twoim miejscu? Przede wszystkim bym poszła do sąsiadów i po ludzku przedstawiła problem. Jasne, że ciężko kotu wytłumaczyć, ale ludziom można. Jeśli są rozsądni, jest szansa, że zaproponują jakieś rozwiązanie, np. sfinansują zakup odstraszacza na koty. Jest to cywilizowane rozwiązanie, które nikomu nie robi krzywdy. A Ty, droga autorko, jesteś naprawdę okrutnym i złym człowiekiem. Chcesz zabić zwierzę z premedytacją. A czy wiesz, że za to można beknąć? Idź i powiedz tym ludziom, w czym rzecz, a nie zabijaj im zwierzaka. A co jak wezmą sobie drugiego? Też im go zamordujesz za plecami? Jakim trzeba być człowiekiem, żeby się do tego posunąć? Nie umiesz rozmawiać z ludźmi czy jak?

Krytykujcie dalej. KOlezanka ktora uwaza ze ze mna cos nie tak, to powinna nad soba popracowac, bo tylko idiota odpowiada na temat nie na temat. Nie pojmujesz go? Nie ogarniasz? czy jak? Krytykowac sobie mozesz, lecz mnie tym nie obrazisz, bo mnie obrazic ludzie na Twoim poziomie nie mogą, aczkolwiek zrobie z tym to, co mi radzili wyżej, za co im bardzo dziękuje :)

Gość czerwona_porzeczka
To odpowiedz mi, dlaczego nie porozmawiasz z sąsiadami? Wstyd.

Przypominam,,, nie bekne za to, poniewaz, to co znajduje sie na moim terenie nie łamie przepisów. Ostrzege wlasicieli a co z tym zrobia, ich problem. Nie jest nielegalne posiadanie danego roztworu ktory jest dostepny w sklepach z roslinnością, a ze kot sie naje to za co ja mam isc beknąć ? za to, ze nie dopilnowalam ich kota? a co mnie to interesuje...

Gość Gosiaczkowo-
sama napisałaś: "od razu kita w ziemie" Normalny człowiek idzie najpierw porozmawiać z właścicielem. Takie plany jak ty może mieć jedynie osoba chora. Nie jest to normalne, obrażaj się, ale tak jest

czerwona_porzeczka Poczytaj wyzej moje wypowiedzi, a nie kaz mi marnowac czasu na powtarzanie sie. A i pojde jutro i sie dowiem. Powiem im, ale i mam zamiar im powiedziec, ze rozpyle po kwiatach cos co spowodowac moze zgon kota, by trzymac go przy sobie. Ja za smierc jego nie bede odpowiadac buehehehehehehe... to nie moj kot, moj ogrod, moje kwiaty :) moge z nimi robic co chce. Nie jest zabronione uzywac tego :)

Gość czerwona_porzeczka
Wstydzisz się im powiedzieć, o co chodzi czy jak? Normalnie szok. Jakieś dzikie podchody. Może się domyślą, jak są inteligentni, bo ja bym się domyśliła jako właścicielka kota. Wiem, że koty mogą tak robić, ale wiem też, że można temu zapobiec.

Gość aniloratka
Droga Autorko nie miałam zamiaru Cie obrazić. Myślę, że to Ty nie rozumiesz co o Tobie napisałam i swoim agresywnym postem próbujesz to zakryć. Dla mnie miłośniczki zwierząt to co opisujesz jest po prostu nie do pojęcia... Za nazwanie Cię potworem uprzejmie przepraszam i mam szczerą nadzieję, że nie zrobisz kotu krzywdy, Mówisz, że za 4 miesiące się wyprowadzasz, więc myślę, że tyle jesteś w stanie wytrzymać...

Gość czerwona_porzeczka
no ja już Tobie też dziękuje. Wstyd mi za takich ludzi.

Gość Sąsiadka z piekła rodem
kup se prcoe, albo zrób i strzelaj z tych kocich kup w okna sąsiada! A na pytanie co ty robisz: odpowiedz ja tylko oddaje fanty pańskiego kota! Ja sprzątam z mojego ogrodu kocie kupy, to pan se teraz pomyjesz okna! :P Taaaaaaka imprezka! zostaje do środy! :D zdziała cuda! :D

Gość Sąsiadka z piekła rodem
*proce

Sąsiadka z piekła rodem Dajesz po dupie teraz to sie usmiałam :) Moj facet chcial robic tak, ze z procy posiedziec i postrzelac ale w kota lecz wtedy bylo by to, ze sie znecamy, a kupami to juz lekka przesada hihi ale dobre dobre :)

"Moj facet chcial robic tak, ze z procy posiedziec i postrzelac ale w kota lecz wtedy bylo by to, ze sie znecamy," fajny ten twoj facet, wymarzony material na meza i ojca dzieci.. :O