Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana!!!

MŁODZI NIE CHCĄ NIKOMU POŻYCZYĆ PŁYTY Z WESELA!

Polecane posty

Gość a skąd są młodzi?
bo w zachodniej częsci polski juz sie z czymś takim spotkalem

Gość ja86sia
ja jestem z zachodniej części Polski a jednak wydaje mi się to dziwne, że nie chcą udostępnić płyty... choćby jednej, która będzie sobie po gościach weselnych krążyła (już nie mówię o wysyłaniu każdemu osobnej płytki)... tak samo jak wspomniałaś o zdjęciach - my zamierzamy każdemu wysłać fotki na których jest...

Gość 102789ksjs
Autorko gdzie Ty byłaś na tym weselichu??? Skąd taki głupi pomysł ze strony Pary Młodej!? Dla mnie to idiotyzm! Ja brałam Ślub w tym roku i każdemu z gości przesyłaliśmy płyty DvD z wesela co prawda nie było u nas żadnego zbierania kasy na nim za płyty,ale to fajnie jak każdy z obecnych ma taką pamiątkę. Co to za nowobogaccy,że mają taki zwyczaj? Dla mnie porażka!

Gość wesele było do bani?
Mieli tak okropne wesele że wstydzą się pokazać? czy panna młoda taka jędza ze lepiej aby nikt jej nie widział?

Gość A ja byłam dumna
ze swojego wygląda na własnym ślubie i chętnie pożyczałam płytę a co niech zobaczą sobie inni jak było super. Rodzina autorki widać jest z innego świata

Gość dziwny jest ten świat.........
a ludzie są pojebani!!!

Gość gośćleinat
Jesteście żałosne. Nie rozumiecie, że ślub i wesele to prywatna sprawa Młodych, oni zapłacili za nagranie i mogą po prostu nie chcieć go rozpowszechniać ? Goście byli na weselu, wszystko widzieli. Podwiązki Młodej nie widzieli ??? What a pity! Ja z Mężem zrobiliśmy pendrive dla Rodziców a resztę zaprosiliśmy na obejrzenie lub pojechaliśmy do nich. Kopi zabroniliśmy robić. To nasza sprawa i guzik innym do tego. Widziałam jaką mam rodzinę i nawet zabezpieczonej płyty po 2 miesiącach nie mogłam się doprosić aż zjebał*** delikwenta i nie rozmawiam z nim do dziś. Ludzie ( i wy niuńki) nie potrafią się zachować, uszanować czyjegoś zdania. Ja k się ich prosi o nagranie pierwszego tańca z telefonu- nie wyślą. Dlaczego mam im udostępniać nagranie? Ja sobie nie życzę, żeby pół wsi komentowało moją suknię czy inne szczegóły nagrania. PS. Nie mam się czego wstydzić, wesele miałam zajebiste. I to nie tylko moje zdanie.