Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana!!!

MŁODZI NIE CHCĄ NIKOMU POŻYCZYĆ PŁYTY Z WESELA!

Polecane posty

Gość mohitooo___
purpura, nie zartuj idz i zlos skarge na monitoring w miescie ze cie bezprawnie filmuja kazdego dnia:O:O:O

Gość tego lata
"Za talerzyk też sobie zapłaciłam,już o to się nie martw. Nawet nie zjadłam 1/3 z tego talerzyka!" Wiesz co, po takim tekście widać co z Ciebie za osoba :)

" banku, urzędzie, na ulicy też jesteś nagrywana i jakoś nikt Cię ani o zgodę nie pyta ani nie udostępnia nagrania." Ale przy wejściu jest przyklejona kartka z napisem "obiekt monitorowany" i ja mam w tym momencie wybór: wchodze i jestem nagrywana, albo rezygnuję i nie wchodzę. Tu takiego wybou nie było, bo goście zostali postawieni przed faktem dokonanym. I skoro młodzi złośliwie (bo innego wytłumaczenia nie widzę) nie chcą udostępnić płyty, to goście moga teraz złośliwie zrobić raban, o bezprawne wykorzystanie ich wizerunku.

Gość ale w czym w ogole widzisz
o nie,szok, wez idz prosic ich o zwrot 2/3 prezentu!!!

Wszyscy co słyszę mają oryginał dla siebie i kopię ,a jak ktoś chce to płaci i dostaje dla siebie.Tak miała moja siora,znajomi .Moi rodzice też mają płyty z wesel na których byli i nikt problemów nie robił.

Gość tego lata
pracuję w banku i w życiu w żadnym banku kartki z napisem obiekt monitorowany nie widziałam :D a ulice też są monitorowane, tylko gdzie tej kartki szukać...na znakach drogowych może ? :D

Gość dziewucho sama piszesz ze
oni chętnie przyjadą do ciebie z płytą i sobie przy kawce wspólnie oglądniecie co sie tam na weselisku nagrało ............ nagrania z wesela sie nie powinno udostępniać osobom trzecim chyba ze są przy tym państwo młodzi .........nie słyszałaś o tym ?

na ulicy nie masz nigdzie tabliczki z napisem 'ulica monitorowana' i co, idziesz droga okrezna? :D

po pierwsze: KIm jestes dla panstwa mlodych??? po drugie: co tak fiksujesz na punkcie tej plyty, to byl ich dzien nie twoj :O Sukienka chcesz sie chwalic?

Z Ciebie debil,bo jak możesz mi wytykać,że za talerzyk mi zapłacili? Jesteś chyba z tych co zapraszają tylko po to ,aby coś z tego mieć ,a dlatego ,że chcesz kogoś zaprosić.

Gość mankaaa
.................:P

Gość tego lata
"nagrania z wesela sie nie powinno udostępniać osobom trzecim chyba ze są przy tym państwo młodzi .........nie słyszałaś o tym ?" Masz rację, bo to jest nawet prawnie uregulowane. :)

po prostu widze ze chyba przez ostatnie pol roku katowalas sie ostra dieta i wbilas sie w za mala sukienke i zapomnialas zrobic slodkie fotki, zeby sie na fejsiku pochwalic i teraz w panice szukasz dowodow na to, ze jednak udalo sie schudnac...:P

Wszyscy psy na mnie wieszacie,a ja chciałam tylko opinii,bo dla mnie to dziwne i głupie,że nie chcą nikomu z rodziny pożyczyć tej kopii. Ja się z tym nie spotkałam,a byłam już na tylu weselach,że jest to dla mnie dziwna sytuacja. Dziwi mnie ,że nawet rodzice młodych nie mają płyty, bo zawsze robiło się dodatkowo po jednej dla rodziców Młodych.

Nie muszę się katować dietami, a na głupich portalach nk, facebook czy fotka profili nie mam,ale Ty pewnie należysz do tych obłąkanych co się tam chwalą opalenizną z wakacji:)

1) Kim jestes dla panstwa mlodych 2) dlaczego az tak bardzo ci zalezy na tej pamiatce? Dlaczego nie wzielas swojego aparatu i nie porobilas fotek skoro jestes taka sentymentalna?

Gość ale ty jestes zachłanna
baba nie dosc ze cie na wesele zaprosili nażarłaś sie za friko i cała twoja rodiznka i ty jeszcze masz szelnośc obrażać tu państwa młodych ?!

Gość sfdsfdfdsg
haha jakie za friko???! bycie gościem na weselu jest generalnie dosyć kosztowne :) sukienka, koperta....

Gość zenita
Purpura poszła szukać kartki na mieście z ostrzeżeniem o monitoringu :D

Gość sfdsfdfdsg
hehhehhehhee dobre :)

Gość tytytytytyrtrtrt
nikt nie chce pożyczać oryginału filmu ale mogą zrobic kopie filmu na zwykłaj płycie i dać. Np my z mężem zrobiliśmy

Jednak nie warto kontynuować tej dyskusji,bo tu nie ma normalnych osób,które doradzą tylko głupki,które potrafią poniżać ukrywając się pod pomarańczowymi nickami.

Gość sfdsfdfdsg
oj tam oj tam :)