Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja99988

nie wiem co robic.. pozwolic MU czy nie.. ?

Polecane posty

Gość alicja99988

Mam problem jestem w 4 miesiącu ciąży mój chłopak wpadł na pomysł zeby jechać do Holandii ..bezemnie bo sie jeszcze uczę. Gdyby pojechal to 4 miesiące tam pracowal a potem wrócił by do polski no tak niby fajnie.. dużo by zarobił .. a co zemną? .. to moja pierwsza ciaza i nie chce zostać sama tym bardzej że wroci dopiero "na poród";/ Nawet nie będzie go na święta ;/ .. + mam nadzieje ze go nie stracę w tej holandii.. ;/ co robić pozwolić mu jechać??

jesli macie nieciekawa sytuacje finansowa powinnas zgodzic sie na wyjazd. wszysto zalezy czy czujesz sie dobrze, czy ciaza nie jest zagrozona ,no i najwazniejsze ---czy mozesz liczyc na pomoc kogos z rodziny. :) ????

Gość alicja99988
zarabia niestety tylko on .. 1500zl miesięcznie . Więc nie zbyt ciekawie bo mieszkanie 600 zł a do tego dojdzie jeszcze dziecko. No rodzina pomoże .. tez szkoda ze nie bedzie go jak brzuszek będzie rósł i co jak pozna sobie kogos innego .. ufam mu lecz 4 miesiące to kupa czasu moze mu sie spodobac tam ... a ja wyjechać nie mogę ehh.. trudno mi podjąć ta decyzje

Nie zgodziłabym się. Jesteś w ciąży, potrzebujesz kogoś kto Ci pomoże w domowych czynnościach naprzykład. A jak wyjedzie? z czego będziesz żyła? Będzie Ci pieniądze przysyłał. Ja ciąże wspominam bardzo dobrze, ale to nie "ja" byłam w ciąży ale "my". To wspólne dziecko - wspólna troska.

Gość tnę się kotem
to po co decydowaliście się na dziecko skoro macie taką nieciekawą sytuacje finansową ?

Holandia to nie koło podbiegunowe, parę razy Cie odwiedzi w ciągu tych 4 m-cy, a w takiej sytuacji to raczej dobrze, że gość chce stanąć na wysokości zadania i zarobic na nowa rodzinę.

Gość alicja99988
raczej nie odwiedzi .. bo przez te 4 miesiące nie moze wyjeżdżać.. Nie zdecydowaliśmy się na dziecko to wpadka,ale i tak je kocham. Dziękuje za odp.

Gość a ona mieszka z wami?
Poznać kogoś to on może w przysłowiowym sklepie gdy bedzie kupował bułki. Moim zdaniem bardzo dobrze, że facet chce się wykazać i zarobić na rodzinę.

Gość alelujjaa
Ja bym mu nie pozwoliła wyjechać

Gość do niunia
nie pozwalaj mu wyjeżdżac ja byłam w takiej samej sytuacji jak ty i zostałam sama z dzieckiem bo znalazł sobie inną ...

Gość alicja99988
eh..Tego sie najbardziej obawiam .... ze mnie zostawi czy zdradzi i uzna ze mu z inna lepiej na dodatek nie musiał by pracować na rodzine .. tylko mi marne alimenty 200 zl ..

Myśle ze nie powinien jechać... Mam złe doswiadczenia. Facet na wyjeżdzie czuje się jak kawaler. C o najgorsze to mu zostaje i powstają tylko nieporozumienia. Wiem coś o tym...