kleopatra32 0 Napisano Październik 23, 2011 mam pytanie czy zdarzyło się którejś z was podczas brania pierwszego opakowania tabl.antykonc.krwawić(nie w przerwie 7 dniowej) jestem po zażyciu 12 tabletki i od 2 dni mam dzwne objawy,a to podbrzusze boli,a to krwawię(okres?)nawet skrzepy się pojawiają pierwszą tabeletkę wzięłam oczywiście w pierwsy dzień okresu,który od razu mi zanikł po niej,dopiero jakby teraz sie rozwinał po 11 dniach dzwoniłam do gina i mówi ze wszystko to norma,że organizm przechodzi z naturalnego na tabletki i stąd to wszystko ale ja chcę wiedziec jak to u was było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astraks Napisano Luty 15, 2013 Witaj Biorę Asubtelę juz dwa lata i zdecydowałam się ją odstawić ze względu na plamienie. Poczatkowo było raz na jakiś czas , teraz mam praktycznie w kazdym cyklu. Lekarz kazał mi zmienić na Atyvię podobno ma nieco zmieniony skład i nie powoduje plamienia. Asublela spowodowała że mam bardzo skąpe endometrium i dlatego plamiłam. Ponadto bardzo boli mnie od tych pigułek głowa wiec nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach