Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek27

oświadczyny

Polecane posty

Pomysł bardzo fajny Nie jakieś zwykłe oklepane zaręczyny tylko coś co napewno zapamięta:)JA bym się cieszyła:)Tylko pomyś ze zamiast tej łazienki lepsza byłaby sypialnia?:P

Gość katia1589
ciekawy pomysł :) mój zabrał mnie na Sylwestra i o północy na oczach kilkuset osób w dodatku obcych bo byliśmy sami bez przyjaciół na dworze klecząc na śniegu oświadczył mi się stałam jak wryta a inni krzyczeli zebym wkoncu tak powiedziala bo mu kolano odmarznie hehe :) ale to było dwa lata temu :)) natomiast chlopak mojej siostry oswiadczyl sie jej w te wakacje na kaszubach byli tam przez 2 tyg sami a po tygodniu zabral ja na rejs statkiem i tam sie oswiadczyl na statku rowniez w obecnosci obcych osob :)))

Gość marek27
ale ja nie chcę w łazience się oświadczać. Jak dam kwiatki bez okazji to już będzie wiedzieć co się święci a ja przecież nie powiem jej, że ją zdradzam a później dam kwiatki tylko nie wiem ... fakt może głupie. Oświadczyć się chce w pokoju po kolacji jednak. po kolacji pójdzie do łazienki a ja wtedy te karteczki porozkładam. i jak wyjdzie to poszuka chwile a w ostatniej dam pudełko od pierścionka a w środku jakiś wisiorek np i jak zobaczę jej bezcenną minę : ) to wyjmę pierścionek i zapytam czy tego się tam spodziewała. a 2 ja wyjść z łazienki chciałem a nie tam się oświadczać po to by sama tego szukała a nie przy mnie, ale w sumie przy mnie też może

Gość marek27
no też niezłe, ale nam się nie uda przez względy zawodowe gdzieś wyjechać a, że nie chcemy w miejscu publicznym to zostaje nam mieszkanie. w jedzeniu tez nie chce ukrywać pierścionków np albo podczas gier wstępnych dawać bo dziewczynie się to nie spodoba:)