Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana;(

moj chlopak ma dziwny tik ktory zaczyna niszczyc nasz zwiazek

Polecane posty

Gość zdolowana;(

problem polega na tym ze od dlugiego czasu-ok 2 miesiecy moj chlopak jak jestesmy blisko zaczyna hmm tak jakby mowic cos dziwnego -takie dziwne" o ka " gardlowe i powiem wam ze nieraz przeslyszalo mi sie po prostu imie -olka . i naprawde niby jest to blache ale biorac pod uwagr ze kiedys myslalam ze podobala mu sie dziewczyna o tym imieniu naprawde zaczyna mnie to denerwowac i meczyc. z tej glupoty zaczyna sie robic naprawde uciazliwy problem i nie wiem co mam na ten temat myslec;(

Gość zdolowana;(
przejmnowac sie? czy dac temu spokoj-dzoewczyny co wy byscie zrobily bo ja wlasnie juz nie wytrzymalam i zakazalam mu tak robic;(

Gość Obersturmbannfhrer
Powinnaś znaleźć takiego samego dziwaka jak Ty.

Gość zle mi z tym . . .
O matko ... dziewczyno wyluzuj... przesadzasz!

Gość zdolowana;(
czemu tak uwazasz-to wlasnie on sie ostatnio dziwnie zachowuje ;(

jak jestescie blisko w sensie podczas uprawiania seksu? mysle ze to nie zadna olka tylko te "o ka" moze byc "o kurwa" moze ze mu dobrze?? a pytalas go o to??

Gość zdolowana;(
ej wy naprawde uwazacie ze przesadzam;(? a jak naprawde zdazylo mu sie powiedziec to imie? i wcale sie nie przeslyszalam;(

Gość zdolowana;(
nie on nie przeklina-i powiem szczerze ze juz wolalabym uslyszec to niz jakies imie;(

Gość zle mi z tym . . .
Niestety przesadzasz. Nawet jak powiedział jakieś imię to co z tego? nie jesteście z sobą 10 lat tylko 2 miesiące... może była dla niego ważna, może byli razem... po co do tego wracać:/ chyba naprawdę brak ci problemów... Przez pierwsze pół roku z moim facetem było tak, że leczył rany po poprzednim związku. Dużo mi o swojej byłej opowiadał, o tym co robiła, co lubiła, jak go potraktowała. Nie zawsze było mi przyjemnie tego słuchać, ale jakoś potrafiłam to zrozumieć. Dzisiaj po 5 latach od tego wydarzenia jesteśmy szczęśliwą parą i nawet już nie wspominamy o innych. Ty jesteś winna temu uciążliwemu problemowi. Jesteś niedojrzała do poważnego związku. Dlaczego nie opiera się on na rozmowie? Dlaczego nie zapytałaś kim jest Oka? Porozumiewacie się jakoś? czy jak ?