Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze byc???

guzek wokol narzadow intymnych

Polecane posty

Gość co to moze byc???

dzisiaj biorac prysznic zauwazylam, ze u samej gory pod warga sromowa wieksza(kolo wzgorka lonowego) mam guzek, nie jest on na wierzchu tylko pod spodem, przy dotyku boli...co to moze byc?mial ktos z Was cos takiego?dodam, ze jestem dziewica, nigdy nie bylam u ginekologa...i tak nie moge isc,bo nie jestem ubezpieczona i zarabiam marne grosze pracujac na umowe o dzielo..pozdrawiam

Gość jatytyja
Nie dotykaj,to węzeł chłonny, normalne

Gość wmjtwmjtpgaj
to zatkany por. Mam tak co jakis czas i bylam z tym u gina. Za kilka dni ci przejdzie. Dbaj o higiene, nie chodz w stringach i obcislych portkach

Gość co to moze byc???
dzieki jakis czas temu czulam sie oslabiona i wyskoczyla mi wokol ust opryszczka, teraz znowu czuje sie oslabiona i to..moze teraz pojawia mi sie opryszczka wokol narzadow plciowych?sama nie wiem mysle, ze taka opryszczka to raczej choroba weneryczna..

Gość wmjtwmjtpgaj
mowie ci ze to zatkany por. Ja ostatnio dwa takie niby guzki mialam. Bylam z tym u gina. To nic powaznego a robi sie ze stringow, obcislych spodni i np dlugiego siedzenia w jednym miejscu. Cipka musi oddychac

Gość co to moze byc???
dzieki Ci bardzo za odpowiedz, troche mnie uspokoilas:-) ale z jednej strony w koncu przydaloby sie wybrac do ginekologa..ale jak?normalnie nie moge, bo nie jestem ubezpieczona, a prywatnie mnie nie stac..

Gość wmjtwmjtpgaj
nie zaluj kasy na lekarza.

Gość wmjtwmjtpgaj
nie zaluj kasy na lekarza.

Gość wmjtwmjtpgaj
uspokuj sie bo to nic powaznego. A co do wizyty u gina to sprawdzi ci ph i zrobi cytologie. Brr cytologia troche boli... Ale da sie przezyc

Gość co to moze byc???
no wiem, ale zarabiam tyle, ze musze niezle kombinowac, zeby mi na wszystko starczylo, oplacic pokoj,rachunki, karte miejska i tyle co mi zostaje na jedzenie, na nic nie moge sobie pozwolic...