Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katieee

feromoon - ktoś użwywał

Polecane posty

Gość katieee

Witam, ostatniego czasu zainteresowały mnie feromony i ich działanie. Podczas poszukiwań w internecie spotkałam się z takim oto wynalazkiem: http://www.venafarm.pl/pl/products/details/9237,feromoon-magic-spray-10-ml.html Zastanawiam się nad zakupem, ale nie biorę pod uwagę, że mogę tylko pieniądze w błoto wyrzucic. Może ktoś używał i może podzielić się jakimiś informacjami na temat? Pozdrawiam, katieee

Gość katieee
Wiem wiem, zgadza się ale pheromax jest strasznie drogi, dlatego zastanawiam się nad innymi tańszymi opcjami. Gdzieś czytałam że strasznie śmierdzi, ale feromony za zwyczaj tak mają. Swoją drogą intrygujące jest, że feromoon sprzedawane są tylko w aptekach, może jednak coś w nich jest?

Gość katieee
Dzięki za info, ale narazie zastanawiam się nad czym tańszym. Może jest jednak ktoś, kto może powiedzieć coś na temat feromoon???

Gość a tak normalnie
na wodę z mydłem trudno faceta wyrwać ? :D słyszałam kiedyś taką piosenkę którą śpiewa facet i tekst coś w sensie : że prosi los chyba żeby go strzegł od kobiet co chcą go uwieść perfumami hehehe :P