taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Witam, zastanawiam się nad kupnem komody, lub szafy??? i tu problem co będzie lepsze? Potrzebuję tylko półeczek, niby komoda jest idealna, ale znowu poukładane rzeczy widać tylko od ,,góry,, w szafie otwieram dzwiczki i widzę wszystko... Czy jest osoba która, ma komodę na ubrania i jest zadowolona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co mi tam! Napisano Październik 23, 2011 szafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 ja mam komode na ciuchy. mam tez jednak szafe mala w rogu pokoju i przyznam ze tez sie bardzo przydaje. sa takie ubrania, ktore lepiej trzymac w szafie (garnitury, zakiety, kurtka zimowa) ale wiekszosc ciuchow na co dzien (nie ubieram sie jakos bardzo elegancko i na galowo na co dzien) mozna z powodzeniem trzymac w komodzie i jest to oszczednosc miejsca. wybierz moze wieksza szafe ktora ma miejsce i na wieszaki, i jakies polki gdzie mozna zlozyc te ubrania (chyba ze masz miejsce i na to i na to) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 zdecydowanie szafa :) większość ubrań trzymam w komodzie ze względu na mala szafę -- to męczarnia jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Wspomniałam potrzebne są mi tylko półeczki, a komoda,lub też szafa ma być przeznaczona dla dziecka. wszystkie wiszące ubrania, są w garderobie... Pytam jak sprawują się komody na ubrania, nigdy nie miałam i czy nie będą to wydane pieniądze w błotko?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Pomoże ktoś jeszcze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 masz dużo miejsca ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Październik 23, 2011 Odpowiedź na to pytanie może być tylko jedna. PAWLACZ ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Październik 23, 2011 Jeśli dla dziecka to komoda, chociaż ja wolałabym szafę, bo nic nie pogniotłoby się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Quis leget haec?---oj raczej nie. pokoik dla małego będzie ze skosami,myślałam o takiej komodzie z ikei 6 szuflad 3x3 szuflady bardzo obszerne. tylko to układanie w niej mnie przeraża, i że nie będzie widać co jest na spodzie poukładane tylko to co na górze...chyba jednak rozejrzę się za szafą.....ech ale te komody takie ładne są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 męska rzeczhehe...no chętnie..ale nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Październik 23, 2011 Do komody kupujesz organizer, który podzieli Ci szufladę, żeby był porządek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 LittleMee, organizer na ubrania nie wiele zmieni, i tak w dalszym ciągu widać będzie rzeczy z ,,góry,, komoda ma być na ubrana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Październik 23, 2011 To może komoda ale z drzwiczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 w niektórych szafach masz szuflado-koszyki i widać dokładnie co jest na spodzie, ale to w --SZAFACH :O ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 chodzi Ci o komode z seriii malm moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 LittleMee---to by było genialne rozwiązanie, może masz pomysł gdzie można taką dorwać??? a konkretnie czy ikea takie posiada? dziś patrzyłam ale nie widziałam takiego cuda....a byłoby idealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70208643/ może taka ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LittleMee 0 Napisano Październik 23, 2011 Zrób na zamówienie. Mnie robiła firma Komandor, mam i drzwiczki i takie małe szufladki (np. na bieliznę). Plusem jest to, że wybierasz sama kolor i możesz ją sama zaprojektować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 sory :O wkleiłam link do Ikei w pl :O zaraz poszukam w se ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 ja w komodzie nie mam poukladanych ubran na sobie, tylko sa obok siebie. wyglada to tak, ze widze grzbiety tego co mam, nie musze za kazdym razem wszystkiego wywalac (mam nadzieje ze wiesz o co chodzi). to ogromna oszczednosc miejsca, wszystko w kosteczke i na sztorc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 ale co za roznicza czy pl czy se? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 ja myślałam o tej komodze, jest w niej sporo miejsca.... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40178609/ ale teraz chyba wrócę do ikei po szafę .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 tamta seria jest seria z tego roku o ile sie nie myle ja uwielbiam te komody http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80053933/ w ogole te serie. jest prosta, taka spokojna. bardzo, bardzo mi sie poodba, najlepsze sa w kolorach albo dąb bejcowany na biało, albo sosnowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Quis leget haec?, nie szkodzi, asortyment ikea ma ten sam, w pl zł, w se -sek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 no wlasnie rozsan, ja mam taka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka sobie ona. 0 Napisano Październik 23, 2011 Dlaczego Ja? ta sama komoda nam się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Dekadencki Wojownik*** cafe 0 Napisano Październik 23, 2011 Q gdzie się szlajasz :D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego Ja? 0 Napisano Październik 23, 2011 bo ona jest bardzo dobrze zaprojektowana, jest swietna i piekna. wiem, ze niektorzy nie lubia takiego ascetycznego stylu, ale to jest bardzo uspokajajace, taki minimallizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Październik 23, 2011 chodziło mi o kolor :P ta w se jest brązowa :P:O ale widzę ze już wybrałaś :D ;) Wojownik -- skacze z na :P chcesz mnie gdzieś zaprosić ?? :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach