Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eligiusz Niewiadomski

pijany kjójicek ale jesteś piękna

Polecane posty

zakochałem się na zabój napisz cos o sobie, śicznoto

Gość fasdfasfasdfas
Jak można się jarać takim zdjęciem?? Bez urazy kjójicek, ale przecież zdjęcie nie jest wyraźne i nie widać całej twojej twarzy i do tego jest tylko jedno zdjęcie. Więc jak możecie stwierdzić że ona jest tak fajna?- bez przesady, no chyba ze macie 16 lat :P

jakiś podszyw mnie prześladuje a ja tylko chciałem napisać ładnej dziewczynie, że mi się podoba napisz coć o sobie, nietrzeźwy króliczku

nie udzielam publicznie informacji na swój temat :P każde słowo może być wykorzystane przeciwko mnie - piszę z doświadczenia ;) :D

Gość bebednar
nic nie widac, zamazana fota,czym tu sie zachwycac

a ja sie przyłącze :classic_cool: podobaja mi sie te usta : ) choc nie takie jak u sonii ale tez bardzo pociagajace : )

Szkoda tylko, że ci co tak zachwycają się tą króliczką - śmietniczką nie widzieli jej zdjęcia całej twarzy, które miała kiedyś w stopce. Mało nie narobiła króliczych bobków ze strachu jak ktoś odkopał ten topełe i pokazał jak naprawdę wygląda pijany kjójicek (któremu uciekł lotniczek).

A czego mam zazdrościć temu "noł - lajfowi", który każdy wieczór i noc spędza na kafetełe? W sumie to ja się jej nawet dziwię. Ja na jej miejscu z takim ryjem wychodziłabym tylko nocą.

Ścierwem nazywaj sobie swoich bliskich, kochana. Po za tym w przeciwieństwie do ciebie mam na co dzień ciekawsze zajęcia, niż siedzenie na kafe. Mam życie w realu (coś dla ciebie obcego, czego pewnie nigdy nie zaznasz).