Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaniegrzeczniacha

kochasio-znajomy poszukiwany !

Polecane posty

Gość przyjaciel zdómiony
I z cóólami między ódami. :o

będę uważał Zdzisławie, robię to specjalnie z uwagi na Ciebie, bo wiem, że sprawia Ci trudność odczytanie sensu zdania z użytymi wielokropkami. Wiec staram się, bo lubię być rozumiany.

Lub też przestraszyłeś się informacji, czego to może być objawem. Nie wnikam. Nie moje wielokropki. Ja tylko zasugerowałem, gdyż nie każdy może sobie zdawać sprawę, że jednak coś z nim jest nie tak.

Gość świeże samczycho
Z tym wiązaniem i niebezpieczeństwem to ideał. Po związaniu Ciebie dołożyłbym jeszcze chustę na oczy, im mniej widzisz, tym więcej czujesz. :classic_cool:

tak to jest, jak Pan Zdzisław nie ma nic innego do powiedzenia, to wchłonąwszy pewien zakres wiedzy o wielokropkach za wszelką cenę chce zabłysnąc. Błyszczy, owszem. Az miło...

Gość bzzzykacz
kachaniegrzeczniacha, ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić? :classic_cool:

Kacha, mam podzielność uwagi... i ... nawet... wielokropki nie są w stanie mi jej zachwiać... i Pan Zdzisław tez niestety nie... bo jest zbyt malo wielozadaniowy....

Gość świeże samczycho
Niet, to może być po wszystkim, po satysfakcjonującym spotkaniu. :-P Wcześniej kostką lodu zacząłbym podróż po zapewne uroczym ciele. :classic_cool: