Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaniegrzeczniacha

kochasio-znajomy poszukiwany !

Polecane posty

Gość świeże samczycho
Lubię dziurki i radzę sobie z nimi. ;-)

Widzę, że bezproduktywnie pierdzicie sobie dalej.. :classic_cool: Świeży (chociaż stawiałabym raczej na świerzego :classic_cool:) musk się broni ale ty dalej klepiesz. :D jaki w tym sens? :D Przyjacielu, ja też mam bundes-verę. ;)tylko już się w nią nie mieszczę. :D

vera, gdyby twoje pierdzenie było produktywne zrozumiałbym twój żal, Twoje rozrzewnienie itp. ale jakbyś tak lekko chociaż z boku przyglądnęła sie swojemu pierdzeniu, to chyba daleko nie odbiegasz od ogólnego pierdzenia w wiekszosci tematów na tym forym czy tez w tym topicu. Uważasz sie za kogos więcej? To sie uważaj nadal, tylko nie karm ogółu tymi bredniami

Bzdura, nie wiesz kim jestem ani co mam w zamyśle. ;) Próbujesz być chamski tylko dlatego, że 1) albo chcesz się przypodobać autorce, która sobie z was w najlepsze kpi 2) bo się na samym początku dojeebałam. :D Na początku byłam "Verką" a potem popłynęłam i od razu, ze taka i śmaka. :D To jest dalece posunięta niekonsekwencja. :classic_cool: Ponadto przypominam, ze to tylko forum. :) Siedzisz tutaj cały dzień i wciskasz F5 żeby ci czasem nikt Kasi nie podebrał. :D Weź se żyj jak biały człowiek a nie z wywalonym do monitora jęzorem i kuutasem w grabie. :D Nawiasem... vera.w.pomaranczach@gmail.com > włochate klaty przyjmę do kolekcji. :classic_cool:

vera a ty znowu z tymi kutasami, dzidami i temu podobnymi :)?? Pleaseee :) stop it :) I nie zniechecaj mi tu chlopakow :) Niech sie przylizuja, strosza piorka ... dla mnie git :) A moze i ty skorzystasz :)

Ja liczę tylko na bezinteresowne wysyłanie zdjęć klat :classic_cool: gdyż ta część mojej kolekcji jest dość uboga. :classic_cool:

Gość świeże samczycho
0, słowem zero, to faktycznie dosyć ubogo. :-O

Gość świeże samczycho
Masz włochatą? :-D

Gość świeże samczycho0
To się verko popisałaś, łaskawie podeślij na maila hasło. Jak misiu to ja powieninem mieć, trudno bedziesz depilowana. ;-)

Przyszłam w kwestii wyjaśnień i otrzymania odpowiedzi frapujących mnie kwestii...ktore zostaną po wsze czasy niewyjaśnione, bo zamiast spotkać rzeczowych paplaczy spotykam ciskających się jak gówno w betoniarce frajerów. :D

twój temat wisi od wczoraj, więc "codziennie" to o dużo za duże określenie. Kiedyś trollowałam bardzo, bardzo dużo a teraz nawet nie ma gdzie z kim. Zresztą życie osobiste mi nie pozwala na siedzenie całymi dniami w tym przybytku prawiczków, kur domowych i seksoholików. 💤

Zdzisiu, nie wyświetliło mi busi. :( 👄 Przypominam Ci, że OBIECAŁEŚ Kaśka, czemu kręcę na siebie bata? Nie rozliczam nikogo, tylko mówię, bo widzę ja jest, Ja też kiedyś ostro przegrywałam. :D

Gość brunett____
vera i kacha zastanawiam sie jakie jestescie:D