Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaniegrzeczniacha

kochasio-znajomy poszukiwany !

Polecane posty

Gwoli ścisłości, Przyjaciela też nie werbuję bowiem jest to mężczyzna szczęśliwie żonaty i dzieciaty ale kocham go całym sercem za muzykę :classic_cool: und zawsze o nim czule myślę, kiedy słucham Garbage. ;)

ufff.. to mi ulżyło, że mnie tez nie werbujesz vera, bo już chciałem na gg iść żeby unicestwić te niczemu winne zwierzę,... uratowałaś życie biednej chabecie. nie znasz mnie gwarantuje

Jeszcze musiałam w google wpisać frazę "Tomasz Beksiński Fin de siecle". I co? Poprzeczka się podnosi? :D A tekst "Zaćmienia" przepisałam temi rencami :classic_cool: Osiągnęłam to, do czego dążyłam. :D Autorka, niedouczona dzida i jej fan - rasowy chłop (chłop to określenie dość pejoratywne wiec mniemam, że ÓW rasowy chłop na co dzień jest wiejskich chłopem, który często macha widłami w stajni, bo przecież gnój sam się nie wywali) podirytowani moją obecnością w tym miejscu próbują mnie wypędzić. :D Niestety brak im argumentów, więc łapią się a to kopiowania znakomitego tekstu pożegnalnego albo tego, że palę. Straszne doprawdy. :D

co prawda to prawda... gnój sie sam nie wywali... a z doświadczenia chłopskiego wiem natomiast, że bywa gnój zwany uporczywym.. że widły mają za rzadkie uzębienie by go nabrać.. i trzeba łopatą... i bywa też, że trzeba odskrobać, bo taki gnój sie uporczywie trzyma podłoża... kojarzysz vera ?..

Gość aaaaaaarwena
jak ja kocham takie denne gadki, smutne.

Gość przyjaciel óspokojony
Vera ja Ciebie też. 👄 "Ogrodnik sadzi coś na trawniku I rozdeptuje przy tym kwiaty" Kaśka jest twarda.

I po co ta pożal się boże słaba ironia, Chłopie? Rzecz w tym, ze jest pewna grupa ludzi na tym forum, która desperacko nie szuka "ideału", bo albo już nie musi szukać albo, wie, ze ciężko "wyłowić" kogoś sensownego na forum dla prawiczków i smakoszy kału, które w zamyśle miało być miejscem przeznaczonym dla kobiet, a facetów jest tutaj więcej niż dziewczyn ;) Generalnie często pojawiają się tematy, ze ktoś kogoś szuka do czegoś tam. I co sądzić o takich ludziach? Bez kitu! :D To też nie jest portal matrymonialny - od tego są Sympatie, Fotki i tylko bozia wie co jeszcze i tam składa się anonse.

co bys ty vera bez googli poczęła ? i bez ctrl-c i ctrl v ??... przypominam .. e-booki tez są w wersji papierowej... ale rozumiem że w tych sprawia ci problem kopiowanie do tej twojej zszarzałej beznadziejnością masy

Wyluzujcie ludzie, jest poniedziałek rano :O A jaki poniedziałek - taka reszta tygodnia :( Chcecie utonąć w kłótniach ;) ?

Pozwolę sobie na zacytowanie słów zaczerpniętych z internetu. "Wielokropek składa się z TRZECH KROPEK a nie dowolnej ich ilości. Jest używany na końcu zdania, dla zaznaczenia fragmentów pominiętych, lub używany przed nieoczekiwanymi słowami. W nawiasie kwadratowym oznacza pominiętą część cytatu. Jeśli zbyt często używasz wielokropka, przekazujesz odbiorcy informację, że jesteś niestabilny psychicznie albo nie umiesz kończyć zdań. Koniec cytatu.

vera nie mowi mi tylko, ze ty tak calymi dniami sobie frazy w google wpisujesz :):) Bo jak sobie pomysle, ze moi pracownicy robia w godzinach pracy to samo to azmnie skora swedzi :):) a widze, ze nie jestes tu po raz pierwszy :) Niech zgadne - jestes urzednikiem :)

Gość aaaaaaarwena
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Coś tam o gnoju wiem, w końcu od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką forum o gównie, które zajmują w większości tacy desperaci jak ty, chłopku roztropku. Przyjacielu, dalej urzędujesz na tym mailu co kiedyś? Dostałam fajną rzecz do posłuchania i chętnie się podzielę.

Órzędników tu jest dóżo, siedzą sobie w ciepłych biurach. I ja mószę im płacić. 😭

Gość brunett____
witam mile panie:D

Óspokujcie się panie. Proszę odkrywać óda tam. ;)

a teraz Towarzystwo Wzajemnej Adoracji będzie uczyło poprawności wypowiedzi, pisma i składni zdania. Brawo, jak juz brak argumentów, to zawsze można uczepić się literówki i umilić sobie dalszą część dnia za którą płaci znienawidzony szefuncio. Niczego lepszego się nie spodziewałem. Jak zawsze na tym forum. TWA sie zlatuje i swą wiedzą iscie z auli wykładowczych bombardują az miło. Powtarzalni, zawsze tacy sami, jednakowi.

E-book jak sama nazwa informuje jest książką elektroniczną. Książka to książka, a e-book to e-book, umówmy się, ze tej różnicy nie przeskoczymy. :O Chętnie przepisałabym ten felieton z gazety, ale nie posiadam własnego egzemplarza... z chyba wiadomych względów. :) Wielokropek wstawia się przed znakiem zapytania, przynajmniej w konstrukcji, którą proponuje Chłop.

Gość brunett____
jestescie panie:P ?