Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!D!!

NIGDY WIĘCEJ ANALU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość haha:)
nei nei - pukaj się w pupę ile chcesz, ale nie przekonuj ludzi, że to coś podobnego do normalnego seksu.

Gość anal is jurney
anal is perfect anal to zbawienie anal to brudna robota dla aniołów

Gość melka 0987
jeśli po analu facet wsadza po pochwy to przenosi tam "różnosci" (delikatnie mówiąc), które mogą wywołać stany zapalne a jeśli kobieta ma np. nadżerkę... to jej współczuję a potem się dziwią, że im cytologia żle wychodzi...

Gość haha:)
widać jakie motywacje ci przyświecają. Zło - jak sama przyznałaś. Kiedyś odbierzesz to, na co zasłuzyłaś - nie ma pospiechu...

Gość jak wszystko do dupy to anal z
łoty

Gość Proktolog...
Rzecz w tym, że nie potrzeba na nic żadnych dowodów. Wystarczy zwykła inteligencja. Jak ktoś lubi w kakao - jego sprawa. Ale niech nie pieprzy, że to normalne. Dla każdego normalnego czlowieka to coś odpychającego, a jak ktoś jest zdemoralizowany - cóż - bywa. Jakby nos miał większe otwory, też by pchali tam penisa. I mówiliby, że to zajeebiste, bo fajnie drażni płaty czolowe mózgu.

Oj melka melka... Facet może też przenieść "roznosci" przypadkowo dotykajac penisem pościeli na której wcześniej leżał kot, pies i się lizał, może też zebrać dłonia masę bakterii posuwajac cię bardzo tradycyjnie pod prysznicem. Dziesiątki sytuacji sprzyjają zakazeniu świństwami. To nie problem w rodzaju seksu, tylko w podejściu do własnego ciała. Jak się ma rozum, to człowiek wie jak się bawić, a głupi to sobie nawet własnym palcem krzywdę zrobi :P

Gość najlepiej nie uprawiajcie sexu
tylko jak dziecko potrzebne to raz w życiu w gumie z tabletkami i udajcie słupa bez uczuć

Gość Proktolog...
Mądremu tłumaczyć nie trzeba - głupiec i tak nie zrozumie

Gość pamietejcie lody
człowiek różni się od zwierzęcia że robi rzeczy wielkie i rzeczy obrzydliwe i wciąż jest człowiekiem

Gość Proktolog...
Mnie osobiście nie przeszkadza tak bardzo sam fakt istnienia dewiantów i ich obrzydliwe praktyki (nie wnikam gdzie i co pchają), a raczej ich żałosne próby przekonania otoczenia, że dewiacje to coś normalnego.

Gość melka 0987
inne jest PH w pochwie, inne w odbycie, inne bakterie tu, inne tu pochwa ma bardzo delikatną florę bakteryjną i łatweo ją zaburzyć ja by nie ryzykowała bo nie chce problemów w moja mam zmarła na raka babskich spraw wolę dmuchać na zimne

Znacie osobiście kogoś, kto umarł od analu? Ja znam przynajmiej 4 osoby, które zmarły z powodu raka płuc, którego sami sobie zafundowali pałac papierosy. 2 facetów i jedna kobieta zmarło na zawał z powodu nadciśnienia itp. związanych z nadwaga. 3 osoby zmarło w wypadku samochodowym spowodowanym nadmierna. Predkosccia samochodu, który o s o b i s c i e prowadzili , 2 z nich były pijane. Rzeczywiście, seks analny jest strasznie niebezpieczny...

Gość analnaanna
nei nei-nie przegadasz.ale w sumie po co.bawmy sie dalej jak piszesz z glowa,a reszta niech liczy ph :P

Gość Proktolog...
nei nei - nie ośmieszaj się. Nikt nie mówi o ryzyku śmierci (choć i to jest możliwe np. przy sepsie przeniesionej w trakcie seksu analnego). Przywołanie faktu, że zjawiska X, Y i Z powodują zgony i same w sobie są działaniami idiotycznymi, nie sprawi bynajmniej, że seks analny stanie się przez to mniej obrzydliwy i nienormalny.

Gość ihuhuiyuiy7t7t
anal jest fajny! n poczatku bolijak jasny h** a potem juz tylko hmmmm.... taki sex 2 razy w miesiacu to chyba jesszcze nie grzech ?

Gość Proktolog...
Posuwajcie się w odbyt, ale przyznajcie jednocześnie, że jesteście dewiantami. Wszystko będzie wtedy w porządku. Ale udawanie normalnych? Bez sensu. Z czysto biologicznego punktu widzenia odbyt to nie miejsce, do którego można coś forsownie wprowadzić bez żadnych konsekwencji. Kto zna biologię człowieka - wie to. Kto jest nieukiem - nie wie. Każdy medyk znający anatomię wie to doskonale - a jeśli ktoś jest w tej dziedzinie ignorantem - niech się lepiej nie ośmiesza.

No więc biorąc pod uwagę częstotliwość z jaka ludzie uprawiają seks analny i tradycyjny sądzę, że ryzyko zalapania czegokolwiek jest porównywalne. Nie znam nikogo, kto preferowalby wyłącznie stosunki analne jako jedyna formę aktywności seksualnej. To ty uparcie twierdzisz, że ktoś (prawdopodobnie ja, bo w zasadzie w tej chwili nikt inny się nie wypowiada) uparcie przekonuje, że to "normalny" seks i namawia do tego innych. Daj mi jeden przykład, że to zrobiłam. Ja tylko bronię swojego zdania. Poza tym. Jak pokazują różne badania seksu analnego próbowało ok 20-25% heteroseksualnych par. Wynikałoby z tego, że seks analny jest najpowszechniejsza "dewiacja" po seksie oralnym! :D

Gość Zielonogórzanka
MNIE TAM NIC NIE BOLI :)

Gość nie rozumiem oburzenia
Przecież ta dziura służy do robienia kupy. To jest takie miejsce gdzie kupa ma największe prawa bytu, więc czego żeście się spodziewali ? Hahaha

Gość Proktolog...
nei nei - brnąc w to tylko potęgujesz ośmieszanie się. Propagujesz dewiację i nie wypieraj się tego, bo zrobię z ciebie jeszcze większą idiotkę i po co ci to?

Ależ ja jestem! Nigdy tego nie ukrywalam :D w końcu niejednokrotnie tu pisałam, że jedną z moich fantazji seksualnych jest przypiac strapona i pojechać analnie jakiegoś faceta :D piszesz się? :D

Gość po co to madrzenie sie
nei nei,ale ta nadzwyczajnie uczona osoba tylko czeka na twoje odpowiedzi.ja sie nie udzielam,nie przekonuje nikogo,tylko pupe wypinam.i niech mi bedzie niezdrowo,bo na pewno nie jest obrzydliwie. wole byc dewiantem i miec z tego radosc,niz sztywnym dretwym i zimnym naukowcem od siedmiu bolesci.

Gość Zielonogórzanka
nei nei - znalam kiedys goscia który o tym marzyl :P

Gość hjugytryt
albo herbatka/tabletka na przeczyszczenie

Gość jaka jaka jaga
mój facet lubi jak mu liżę odbyt, on mi też uwielbiamy to, to nas kręci anal też każdy lubi co innego

Gość po co to madrzenie sie
...wypinaja sie rozcierajac swoje soki po calym lonie,zeby byl slizg jak trzeba.

Tez mi porównanie anala do orala.:P Usta są do wkładania i raczej się ich członkiem nie uszkodzi- w przeciwieństwie do odbytu. Ale co kto lubi...