Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rossee

krwiawienia

Polecane posty

Witam dziewczyny, mam problem... mianowicie..w zeszlym miesiacu miedzy miesiaczka mialam plamienia..tzn..tak jakbym miala miesiaczke..udalam sie do lekarza ginekologa przepisal mi tabletki Orgametril..dodam ze od 6 miesiacy biore Kontracept.. orgametril mialam brac wraz z tabl. anty do konca , dostalam normalnie miesiaczke.. w polowie nast opakowania anty znow mi sie pojawily krwawitnia tzn dzis... nie wiem co robic..myslec...moze powinnam zrezygnowac z tabletek... dodam ze przed wczesniejszym plamieniem zapomnialam o jednej tabl anty..teraz biore je regularnie..a jednak... mieliscie cos takiego..??? pomozcie...

dziewczyny..prosze pomozcie... obawiam sie najgorszego.. ostatnio dowiedzialam sie ze moja 22 letnia kolezanka ma raka szyjki macicy...;(

no ja mam odpowiedź dla Ciebie bo miałam dokładnie tak samo otóż jeśli w trakcie brania tabletek pojawia się krwawienie lub plamienienie to znaczy, że tabsy są za słabe i nie trzymają Ci cyklu, należy zmienić je na takie z większą dawką hormonów, nadal zabezpieczają przed ciażą, ale dopóki nie zmienisz tabsów bedziesz krwawić w trakcie sama brałam kontracept, lekarz zmienił mi na rigevidon i jest spokój, idź do innego gina bo skoro Twój tego nie wie to nara

Dziekuje kochana!!! tyle ze to narazie nie sa krwawienia a taki 'brud' brozowo-czarny.. tak, chyba bede musiala zmienic ginekologa..raz juz bylam u niego z tym problemem, nie bylo mowy o zmianie tabletek

no no, dokładnie taki "bród" właśnie miałam, pierwsze pare dni, a potem już z czerwoną krwią, takze przejdź sie do innego gina bo to tylko kwestia zmiany tabsów

ale to dziwne wszystko..tez tak myslalam ze zle tabletki ale moze nawet ponad pol roku biore kontacept i dopiero od 2 miesiecy mam plamienia .. a na ulotkach jest napisane ze to w pierwszych mies wystepuje

w pierwszych miesiącach występuje bo sie organizm dopiero przyzwyczaja, ja 2 lata brałam konracept jak mi przestał wystarczać i nie trzymał mi cyklu, to sie może w każdej chwili odkręcić po prostu