Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plokmnji

Plucie w odbyt

Polecane posty

Bo ufam mu w 100%. Nie chcę popelnic żadnego błędu, żeby nie zaprzepaścic naszej miłości, dlatego staram się byc bardzo ostrożna, choc nie zawsze mi to wychodzi, tak jak ostatnio. Ale to chyba każdemu się zdarza. Trzeba na błędach się uczyc i wiem, że jeśli następnym razem będzie coś takiego, nie mówię, że w łóżku, tylko nawet w życiu to nie wybuchnę, tylko na spokojnie wszystko pomalutku wyjaśnię Ach, ach, ach, jakież to urocze. Chyba dziewczę zbyt dużo poradników sie naczytało :P A z tym stuprocentowym zaufaniem to sie zastanów lepiej:O

Wydaję mi się, że nigdy nie będę preferowała takich rzeczy i zawsze będę potrzebowała czułości ze względu na moją przeszłośc, zwyczajny strach przed seksem. Każdy dominujący z Jego strony ruch jest dla mnie niekomfortowy i bardzo odczuwalny. Nawet jeśli wcale nie ma takiego zamiaru. Rozmawiałam z Nim o tym i już jest wszystko w porządku. Zrozumiał o co mi chodzi, przeprosił mnie i obiecał, że to już się nie powtórzy. Przyznał, że powinien to ze mną uzgodnic, bo jest to coś niecodziennego w łóżku, a przynajmniej dla nas. Mam pewien żal do Niego, że nie pomyślał o tym zanim to zrobił, ale każdy popełnia błędy i za jakiś tydzień już mi całkowicie minie. Cieszę się, że mam takiego wspaniałego mężczyznę, który mnie rozumie :)

Nie naczytałam się żadnych poradników, nie lubię takich rzeczy, bo bardzo w głowach mieszają. Wszystko to moje własne odczucia i przemyślenia. A dlaczego mam sie zastanowic z zaufaniem? Mówisz to z doświadczenia, czy z zauważenia dziwnych objawów mojego partnera w moich postach? :D