Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemodle

Pomysl o mnie lepiej.....

Polecane posty

Gość siemodle

Modlilam sie kazdej nocy i kiedys pomoglo, teraz ni w zab....wiec teraz tutaj, z nadzieja ogromna na istnienie nieudokumentowanej matafizyki umyslowej, w ktora ja osobiscie gleboko wierze, w akcie ostatniej desperacji zwracam sie do Ciebie: - puszku moj, zwierzaczku, lobuzie, zabiorku, chudziaczku przekochany, zmijko wstretna, szydziaku podstepny, podkradaczu poduszki i koldry, siersciuchu paskudny, slonce moje, moje natchnienie, moja kraino mlekiem i miodem plynaca, moje ukojenie, dobro moje, serce moje.... ....czekam ciagle, juz mozesz......

Gość nie wiem o co cho
wiec wklejam przepis na gofry Składniki: 12 dag gęstej śmietany tortowej 6 jajek 25 dag mąki 25 dag masła 1/2 łyżeczki soli 10 dag cukru pudru paczka cukru waniliowego Sposób przygotowania: Zaczynamy od utarcia masła mikserem na puszysty krem. Następnie ubijamy jajka, dodajemy do masła na przemian z przesianą mąką. Łączymy wszystko ze śmietaną tortową, solimy i dokładnie mieszamy. Z powstałego ciasta pieczemy gofry w rozgrzanej i natłuszczonej gofrownicy. Gotowe, gorące gofry posypujemy cukrem pudrem wymieszanym z cukrem waniliowym. Smacznego :-)