Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allinnnnnnnna42

Klientka na mnie naskarżyła szefowej bo dawałam jej dobre rady.

Polecane posty

Gość Allinnnnnnnna42

Pracuje sklepie samoobsługowym ja kasuje tylko na kody kreskowe i zazwyczaj mowie dziewczynom w czym im do twarzy w czym nie co powinni kupowac a czgo nie bo przytyja no i jedna sie naskarzyla ale reszta mi dziekowala ze ostrzegalam je czego nie powinni kupowac bo stare itd. Zostalam okrzyczana i mam miec zabrane 300 zl z pensji. Co wy na to?

Gość mam kilka pytan
do twarzy w jedzeniu??? a skad ty wiesz kto od czego przytyje? puknij sie w dekiel

Gość Allinnnnnnnna42
Unas sprzedajemy tez ubrania i kosmetyki to sklep jest taki galanteryjny

Gość ale ja niechacy!
czemu w jedzeniu? przeciez nie pisala ze to spozywczy? zwolnij sie!

Gość nie chlap
tak jęzorem, bo ludzie są rózni i potracisz klientów. Nie kazdy sobie życzy jakichś komentarzy. Powściągnij swój język. I nie staraj sie być przesadnie uczciwa i życzliwa.

Gość mam kilka pytan
To co sklep z ubraniami? to od ubran mozna przytyc.. ahaa nie wiedzialam :D

Gość mam kilka pytan
odstraszasz kiientow baba pdochodzi z czyms do kasy, a ty mowisz niech pani tego niek upuje, bo to stare i pani przytuje i brzydko pani w tym bedzie. No to kurwa po chuj ty tam jestes? a nawet cala pensje powinna ci zabrac za gadanie takich farmazonow i w oogle zwolnic cie bo zamiast zyskac klientow ty ich odstraszasz

Gość Allinnnnnnnna42
Moze nauczycie sie czytac! Napisalam ze u nas spredajemy zarowno warzywa jak i ubrania kosmetyki itdalej

Gość lejla28
nie dziwię soię ze w końcu ktos na ciebie naskarzył...jestes nadgorliwa,nikt nie chce słuchac twoich ''dobrych rad''

Gość mam kilka pytan
To sie teraz zastanow jestes tam od kasowania a nie radzenia. Kazdy kupuje to co chce. Ja tez bym sie wkurwila jakby jakas pindzia za kasa mowila mi co mam kupowac a co nie. Nastepnym razem jezyk za zebami.

Gość z tego co usłyszałam
żeby komuś coś doradzać, to trzeba mieć ułożone pod sufitem. A ty zamiast pomyśleć, to walisz prosto z mostu, odstraszając klientów i waląc we własne gniazdo.. Ciesz się, że kosztuje cię to tylko 3 stówy, bo ja bym cię wywaliła w trybie natychmiastowym

Gość Zimna nóżka
Allinnnnnnnna42 Pracuje sklepie samoobsługowym ja kasuje tylko na kody kreskowe i zazwyczaj mowie dziewczynom w czym im do twarzy w czym nie co powinni kupowac a czgo nie bo przytyja no i jedna sie naskarzyla ale reszta mi dziekowala ze ostrzegalam je czego nie powinni kupowac bo stare itd. Zostalam okrzyczana i mam miec zabrane 300 zl z pensji. Co wy na to? My na to, że to marne prowo. Już któreś dzisiaj.

Gość klientka kilku sklepów
Ktoś podchodzi do kasy z pytaniem, które ciastka są lepsze a Ty mu dobrze i wspaniałomyślnie radzisz, by ich w ogóle nie kupował bo mu w tyłek pójdzie? Gdyby mi sprzedawczyni wyjechała z tekstem, że się od czegoś roztyje to, bym zwróciła uwagę szefowej i więcej do tego sklepu nie wróciła. I choć nie mam nadwagi to mam dni (jak mam okres), że potrafię zajść po pracy do sklepu i kupić ciacha i dwie tabliczki czekolady. I to NIE są dni, kiedy tryskam dobrym humorem więc tekst od kasjerki, ze mi czekolada w uda pójdzie odebrałabym jako złośliwy docinek.

Gość mąż z miękkim sercem
Mój mąż kiedyś wyszedł do sklepu po zakupy i wrócił z siatką w której między innymi były śledzie w majonezie. Ja zdziwiona bo ja śledzie jem okazjonalnie (jak ktoś na święta postawi na stole). On w ogóle nie lubi. Pytam co to za śledzie? A On, że stał przed lodówką oglądając sałatki warzywne (takie w kubeczkach) a przypałętała się jakaś nachalna sprzedawczyni i zaczęła mu ględzić o tych śledziach. I nie chciała się odczepić i stała przy nim chyba z 5 minut czytając mu skład i piejąc nad walorami smakowymi, że w końcu kupił dla świętego spokoju. :D Leżały w lodówce 2 tygodnie aż w końcu poszły won do śmieci.

Gość walićpomarańcze
A mnie podoba się taka sprzedawczyni dobrych rad, ona dopiero może narozrabiać jak nie będzie miala dobrego humoru, albo będzie miała okres i nerwy ją poniosą, a w swoich radach może się tylko doskonalić, sama chętnie odwiedziłabym taki sklep i poprosiła o złotą radę kasjerkę, ciekawy to sklep gdzie dobre rady rozdają za darmo.

Gość jestes nienormalna
spotkalam sie kilka razy z nadgorliwoscia sprzedawczyn i teraz takich sklepow unikam

Pracujesz na umowę? Jeśli tak to nie mają prawa tak zrobić i powołaj się na prawa pracownicze a jeśli dalej będą się upierać to idź do Instytutu Ochrony Pracy albo czegoś takiego, nie daj sobie wejść na głowę! Zwłaszcza, że dobrze wykonywałaś swoją pracę!