Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Poproszę o listę tematów na randce na które odpowiada się BEZ SENSU......

Polecane posty

Gość mam kilka pytan
a co chcesz z siebie zrobić matołkę?

Gość Zimna nóżka
- Opowiedz, co wiesz o męskiej psychice. - Który z malarz kubistycznych jest twoim ulubionym? - co byś zrobiła będąc na bezludnej wyspie i mając tylko scyzoryk? - Czym się interesujesz?:D

Gość Zimna nóżka
Kto jest przewodniczącym UE? A co wiesz?

Gość ptasiek nastroszony
sprobuj o sposobach mocowania podkladow kolejowycvh , albo blysnij fachowa wiedza o stopach metali austenicie czy ferrycie, az dygnie mu z wrazenia

Zimna nóżka - Opowiedz, co wiesz o męskiej psychice. - Który z malarz kubistycznych jest twoim ulubionym? - co byś zrobiła będąc na bezludnej wyspie i mając tylko scyzoryk? - Czym się interesujesz? myślę, że na każde z powyższych dam radę udzielić w miarę sensownej odpowiedzi :D i to do tego - tzw. obronno zaczepnej :classic_cool: 🖐️ ps. ale kubistów niespecjalnie trawię ;) także presupozycja nietrafiona 😴

ptasiek nastroszony sprobuj o sposobach mocowania podkladow kolejowycvh , albo blysnij fachowa wiedza o stopach metali austenicie czy ferrycie, az dygnie mu z wrazenia no ale tylko w przypadku jak się wyrażę z SENSEM na powyższe tematy :classic_cool: a mowa była o tematach na których nie da się wyrazić z sensem ;) :classic_cool: 🖐️

Gość zna się ktoś?
To udawaj chorą na schizofrenię i zaprezentuj trochę owieczkowej mowy 🖐️

Tapuś - Ty będziesz ekpertem w temacie - dawaj dawaj - bo już normalnie nie mogę z emocji :classic_cool: mUSZĘ TO ROZKMINIĆ :classic_cool:

Tap Madl A teraz możesz mnie zabrać na sushi jakie tylko sobie życzysz..... miejsce i czas DOWOLNE :classic_cool: 🖐️ ps. niezłe masz chody co nie? ;)

sugerujesz że nie umiem tkać dywanów :classic_cool: ;) ps. małe Chnki zazwyczaj są w tym temacie bardziej wyspecjalizowane ;) biedactwo - ja Cię zapraszam na randkę... w piątek :classic_cool: 🖐️

Gość Zimna nóżka
dyrektorke Zimna nóżka - Opowiedz, co wiesz o męskiej psychice. - Który z malarz kubistycznych jest twoim ulubionym? - co byś zrobiła będąc na bezludnej wyspie i mając tylko scyzoryk? - Czym się interesujesz? myślę, że na każde z powyższych dam radę udzielić w miarę sensownej odpowiedzi i to do tego - tzw. obronno zaczepnej ps. ale kubistów niespecjalnie trawię także presupozycja nietrafiona Spróbuj :D Wypowiedz się w powyższych tematach, pośmiejemy się ;)

Ja nic nie sugeruję :P do mam talent się nadajesz :classic_cool: a gdybym tak własnoręcznie zrobiła to sushi :classic_cool:(w rewanżu za własnoręcznie tkany dywan) w szpilkach i spódniczce,dajmy na to? :classic_cool:

syśka007 Wyszukane marzenie tkania dywanow dla niej mogę utkać nawet replikę kaplicy sykstyńskiej :classic_cool: - piękniejszą od oryginału :classic_cool: 🖐️

Gość Zimna nóżka
Tap Madl Ja tam bardzo lubię Kubizm rzekłabym że kręci mnie nawet Ale tu chodzi o Kubizm, nie o Kupizm :P

Gość Zimna nóżka
Dyrektorke, to facet, czy kobieta, czy też jesteście Bi, bo już się pogubiłem, w aszym pokrętnym dialogu o dywanie i drukarce :(🖐️