Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Poproszę o listę tematów na randce na które odpowiada się BEZ SENSU......

Polecane posty

Gość Zimna nóżka
NIe wklejaj mi linka do wikipedi, bo sam ten artykuł częściowo redagowałem. Gdybyś miała pojęcie o fizyce, to byś wiedziała, że teoria wzglkędności obejmuje tylko część rozważań Einsteina. Odnosi się so punktu odniesienia w czasoprzestrzeni i do zasady równoważności pomiarów. Potem już po sformułowaniu tej zasady Einstei rozwijał dalej teorie i wzory. Był przeciwnikiem fizyki kwantowej, a dopiero ona mogłaby wyjaśnić pewne zjawiska związane z Einsteinowską fizyką klasyczną. Zastanów się , czy teoriastrun jest sprzeczna założeniami Einsteina, czy nie?

Gość trzezwa jutro
zimna nozka zrozum ze dyskusje na kafe zazwyczja nie dotycza merytoryki, sluza jedynie lansowaniu swojej pseudointeligencji, urody itp. duzo narcyzow tutaj, fajnie ich czasem poobserwowac :D

Gość a ty dyrektokrke
płaczesz, że nie możesz sobie podyskutować na poziomie a jak sie trafi ktoś kto wiecęj wie od ciebie to odrazu gnoisz, drwisz, wyzywasz od uczniaków i szybciutko żegnasz tak jak z zimna nózką dobrze powiedział masz wiedzę typu " coś dzwoni, ale w którym kosciele to juz nie wiadomo " oczywiście zaraz mnie zgnoisz ze jestem niedouczona i zabłysniesz cieta ripostą typu papapa odrabiaj lekcje no cóż przeczytałam twoją polemikę z zimna nózką o teorii wzgledności i.. mówiąc krótko zbłaxniłas się, jestem fizykiem hahahahahah żenada

Gość Zimna nóżka
Tap Madl Kujon Nie tylko umysł mam wielki, ale i potencję i wyobraźnię w seksi. I żadnych zahamowań :D🖐️

trzezwa jutro dyrektorke przestan sie juz lansowac z ta swoja pseudo-inteligencja policz sobie jakies zadania z pierwszej klasy liceum, to ci powinno poprawic humor widać, że zazdrość zżera że nawet przy takich wymiękasz :D faktycznie - jest to powód do wstydu, ale nie martw się - może za to jesteś chociaż trochę ładna ;D 🖐️

Gość a ty dyrektokrke
słuchaj czy do ciebie nie dociera, że moga być ludzie inteligentni ?? a nawet uczniaki którzy maja pasje??? dlaczego odrazy wyzywasz od pseudo mądrali ? to ty nie umiesz dyskutować jak czujesz ze miekniesz w temacie to wyzwisko i koniec dyskusji

Gość Zimna nóżka
Chciałem Ci tylko delikatnie Dyrektorke zasugerować, że na randce z chłopakiem, nie miałabyś dostępu do Wikipedi. I tak w nieco długi sposób wyjaśniłem Ci, jak się można zbłaźnić na randce i gadać bez sensu ;)🖐️ Myślę, ze odpowiedziałem na twój temat 😘

Gość trzezwa jutro
zimna nozka a tak w ogole jak to sie stalo, ze znalazles sie na tym forum? czesto to wchodzisz? czy po prostu dzisiaj przypadkiem tu zawedrowales i postanowiles zmarnowac pol godz swojego zycia na ezowocna polemike?

Gość a ty dyrektokrke
aha i ignorowanie ...

Gość trzezwa jutro
"Chciałem Ci tylko delikatnie Dyrektorke zasugerować, że na randce z chłopakiem, nie miałabyś dostępu do Wikipedi. I tak w nieco długi sposób wyjaśniłem Ci, jak się można zbłaźnić na randce i gadać bez sensu Myślę, ze odpowiedziałem na twój temat " szach, mat! :D

Gość a ty dyrektokrke
buhahahah, dyrektorke to gwiazda wśród kafeteriuszy ale jakoś wymięła już nie chce dyskutować bo jest cienkim projektem

a ty dyrektokrke problem bierze się z tego, że ktoś o czymś mówi nie mając nawet pojęcia czego to dotyczy.... :) zresztą - nie chce mi się już dłużej ciągnąć tego wątku 😴 jeśli on nawet nie wie czego dotyczy ta teoria to po co mam z nim gadać i co ma do tego teoria strun????? w ogóle - akurat o tej z kolei to się przyznam - nie mam zielonego pojęcia :P

Gość Zimna nóżka
dyrektorke Zimna nóżka redagowałeś to Ty co najwyżej stopkę redakcyjną w czasopiśmie "klawiatura i glazura" Na tym się jeszcze nie znam, ale już niedługo. Postanowiłem sobie ściągnąć te filmiki: http://torrenty.org/torrent/617606#k http://torrenty.org/torrent/617376#k http://torrenty.org/torrent/617371#k Tam jest znacznie więcej tego, ale nie wkleję wszystkich linków. Także tego, bedzie ze mnie pożytek :classic_cool:🖐️

trzezwa jutro "Chciałem Ci tylko delikatnie Dyrektorke zasugerować, że na randce z chłopakiem, nie miałabyś dostępu do Wikipedi. I tak w nieco długi sposób wyjaśniłem Ci, jak się można zbłaźnić na randce i gadać bez sensu Myślę, ze odpowiedziałem na twój temat " szach, mat! i to w trzech ruchach :classic_cool: swoją drogą- widzę , że nieźle toczysz dyskusje sama ze sobą ;) 🖐️

Gość a ty dyrektokrke
daj spokój jesteś marna, cienka nie umiesz dyskutować robisz sie na super "yntelygentną" imponuja ci ochy i achy dzieciaków i już te twoje słynne spławianie (nie masz nic do powiedzenia) jest nudne

Gość Zimna nóżka
Sugerujesz, że ja gadam sam ze sobą i cięwyzywam? :D Ależ nie. Ja z tobą flirtuję 😘

Gość a ty dyrektokrke
on chyba mysli ze ja i ty to jedna osoba hahahah no cóz zimna nózka jest facetem a ja babką hahahahah pogubiło się dziewczatko

Gość a ty dyrektokrke
miałobyć ONA bo przeciez to gwiazda :)

a ty dyrektokrke daj spokój jesteś marna, cienka nie umiesz dyskutować robisz sie na super "yntelygentną" imponuja ci ochy i achy dzieciaków i już te twoje słynne spławianie (nie masz nic do powiedzenia) jest nudne kurcze...miło mi że moje spławianie stało się takie sławne :classic_cool:

łał...miło mi boski flirt..... ale jak chcesz błyskać fizyką chłopaczku to musisz jeszcze troszkę postudiować :classic_cool: 🖐️

Gość trzezwa jutro
"kurcze...miło mi że moje spławianie stało się takie sławne " pewnie, ze ci milo :D w koncu tym sie zywisz :classic_cool:

Gość Zimna nóżka
Muszę cię kochanie tymczasem opuścić, bo jadę po kości pamięci do sklepu. Kupić ci cos po drodze? Zapomniałem dodać, że jestem świetnym kucharzem. Ale po co się chwalić w teorii. Moge Ci zrobić sushi albo mięso w pomarańczach z imbirem i miodem, według mojego tajnego przepisu. Sushi polecam na kolację u mnie + kapiel w dużej wannie z pianą i potem tajski masaż z pachnacym olejkiem. Natomiast mięso na obiad, pluz zupa z tajskiej kuchni erotycznej. Jeszcze się zastanowię nad wyborem :) To do później. Myśl o mnie 😘

Gość Zimna nóżka
dyrektorke łał...miło mi boski flirt..... ale jak chcesz błyskać fizyką chłopaczku to musisz jeszcze troszkę postudiować Kotek, ja już skończyłem studia :)🖐️