Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mee123

Co myśleć...

Polecane posty

Gość mee123

Ponad tydzien temu po prawie 3,5 letnim związku wyprowadziła się ode mnie dziewczyna. W tym tygodniu miałem się jej oswiadczyć. To katoliczka, marianka, wiec wydawało mi się że cholernie poukladana. Po 2,5 latach zdecdowaliśmy się na współżycie bo zarówno ona jak i ja byliśmy siebie bardzo pewni. Były momenty że ją zaniedbywałem, ale kochałem jak nikogo. Nie mogłem uwierzyć że to prawda jak przyjechałem do pustego mieszkania, bez ani jednej jej rzeczy. Próbowałem popełnić samobójstwo, jakimś cudem żyje. Wczoraj jak jechałem przez miasto widziałem ją z innym facetem. W tym samym miesiącu kiedy się kochaliśmy ona zerwała i już ma kogos na oku. Przecież takie zachowanie to wg mnie dno. Wytłumaczcie mi jak z tymi myślami i tym wszystkim dać sobie rade. Nie pojmuje tego.

Gość mee123
To ma być śmieszne?

najwidoczniej kogoś poznała i straciła dla niego głowę i rozum :o tak bywa, nie załamuj się :)

Gość swarkkka
moim zdaniem takich rzeczy nie robi się z dnia na dzień, musiało się między wami wczesniej "psuć"

Regres Czyżbyśmy się nie widzieli 60 lat?:) No ale coś nie widać aby autor tematu był zainteresowany swoim problemem:p

Gość dawno już coś walneło
ciesz się, że się nie oświadczyłeś , bo od tego jeden krok do małżeństwa, a potem rozwodu. tak, masz szansę poukładać sobie życie.

Gość mee123
Sęk w tym że to z nią miałem sobie ułożyć życie.. Tyle rozmawialismy o tym ślubie. Nie moge dalej uwierzyć.