Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fobia spoleczna..........

Wyleczył się ktoś z was z Fobii Społecznej , Depresji ?? Nie daję sobie już rady

Polecane posty

co z tego ze biore leki? Niewiele pomagają , zmienilam teraz na inne, jest troche lepiej, chodze na terapie. Pomaga ,ale na krotko.

Gość katarzynka..b
Byc może jesteś cięzkim przypadkiem i terapia musi potrwać jakis czas (moze parę lat?). Terapia pomaga, ale na krótko. To znaczy, ze przerywasz terapię, a jak sie pogorszy to wznawiasz?

tak :( tez mi mowili o kilku latach 3-4 :( jestem tym załamana ,chcialabym cieszyc sie zyciem a nie potrafie , mam ciagle idiotyczne pomysly , byłam bliska polozeniu sie na stole chirurga - chcialam zmienic calkowicie twarz, nie poszlam na operacje i znow wpadłam w dól ,mialam zal do siebie

Gość o co chodzi panno anno
ale co ma operacja twarzy do fobii

Gość jjestem facetem
co z tego ze biore leki? Niewiele pomagają , zmienilam teraz na inne, jest troche lepiej, chodze na terapie. Pomaga ,ale na krotko. nie obraź się: znajdź sobie towarzystwo takich śmieci jak ty którzy ciebie nie stłamszą żebyś miał z kim pogadać :(

Gość katarzynka..b
Dziewczyno - wracaj na terapię. I lecz się aż do skutku. Nie przerywaj terapii, bo nigdy nie przyniesie skutku.