Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ijka

Nowa drukarka - EPSON (instrukcja obslugi xD )

Polecane posty

Gość Ijka

Wczoraj kupiłam nową drukarkę, podłączyłam, zainstalowałam sterowniki, włożyłam tusze. Wszystko wg instrukcji. Kiedy chcę coś wydrukować, to zachowuje się tak jakby nie docierał do niej komunikat. Na ekranie jest "druk....", kiedy tak po 5 minutach chcę anulować, nadal ma wyświetlony "druk....", a po kilku minutach zmienia się na "anulowanie ...." i tak z 10 minut. Zamula jak nie wiem. Jeszcze nic nie udało mi się wydrukować. Wszystkie epsony tak mają? Czy da się coś zrobić, żeby reagowała szybciej?

Gość Zimna nóżka
a wcisnęłaś klawisz potwierdzenia na tym druku?

Gość Ijka
Jak jest ten komunikat drukowanie to zaden klawisz nie dziala na niej. Sterowniki pewnie sa dobre, bo to nowa drukarka. Ale sprawdze dokladnie jak wroce z uczelni. Jak macie moze takiej rozwiazanie to piszcie :) bo glupio mi reklamowac zaraz na drugi dzien, jeśli może to ja robię coś źle ;) chociaż wątpię

Gość Zimna nóżka
Jaki komunikat? Jaki masz model drukarki? Co jest na ekranie, kiedy masz drukować? Zrób print screen (zrzut ekranu do obrazka) i wstaw tu link do jpga.

Gość Zimna nóżka
przycisk potwierdzenia jest w okienku na komputerze, a nie na drukarce :O

Gość Ijka
Teraz to już nic się nie da zrobić :( chcialam zainstalować jeszcze raz tą płytę i przy podłączeniu drukarki wyskakuje mi "Nie można rozpoznać drukarki" na obu komputerach tak mi się wyświetla. Drukarka jest włączona i dobrze są włożone kable, bo wyciągałam i wkładałam po 10 razy ;(