Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srewres

Czy Regres to 48-letni brat bliźniak zawsze szczerego, stary kawaler?

Polecane posty

Gość cudkobieta
chuj kurwa kurwa--spiertalaj gupi ciulu :D

Gość cudkobieta
bardzo smieszne podszywy, ja nie używam bluzgów.

Gość cudkobieta
Poczytaj wstecz jak o doopie sie wyrażasz :D

Gość cudkobieta
12:32 [zgłoś do usunięcia] cudkobieta bardzo smieszne podszywy, ja nie używam bluzgów.-- wiesz co to aby śmieszność??? Te ordynarne wyzwiska bawia cie??Jesteś baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nisko w społeczności :(

Gość to temat o regresie
i uprasza sie towarzystwo o pisanie na temat :classic_cool:

Gość cudkobieta
nie marnuje czasu na typy jak Regres, nie chce go zwalczać, komentuje tylko to co on pisze jako mizoginistyczne plucie jaden na kobiety, podszyte strachem o swoją męskość. wiadomo że każda fobia wynika ze strachu, z własnej niskiej samooceny, i to cała żałosc w takich postawach nienaiwści wobec kobiet, że eksponują słabość i lęk mizoginisty. Są kobiety podlizujacesie mizoginiście, taka kobieta podkresla że inne kobiety to nie jej sprawa, skoro mizoginista nie uderza w nią. MIozginista zaś jest miły dla wybranej kobiety, którą moze manipulować i napawa sie takim orszakiemn służek i potakiwaczek- to tylko potwierdza jego chore teorie do czego nadają sie kobiety. Dobrze jest mieć swiadomość pewnych mechanizmów i nie daćsię prowadzic jak barany na rzeź.

Gość zaczynam zdanie od czyli
Czyli Regres = empatyczny do kwadratu = zawsze szczery = matacz = człowiek z wieloma jaźniami = schizofrenik = pacjent szpitala psychiatrycznego w Tworkach

Gość a wiec na kafe
pisze tylko regres :classic_cool: bozsz, zeby tylko sie nie okazalo, ze ja to tez On 😭

Gość mi mala z pracy
Są kobiety podlizujacesie mizoginiście, taka kobieta podkresla że inne kobiety to nie jej sprawa, skoro mizoginista nie uderza w nią. MIozginista zaś jest miły dla wybranej kobiety, którą moze manipulować i napawa sie takim orszakiemn służek i potakiwaczek- to tylko potwierdza jego chore teorie do czego nadają sie kobiety. wszystko pieknie ale juz pomijajac Regresa (bo jego akurat slabo znam i nie przepadam szczegolnie), zapomnialas o dwoch kwestiach, podstawowych: - poczucie humoru i dystans - zwykla sympatia ku takiemu wstretnemu 'mizonigiscie' ;) mam nie tolerowac i najezdzac na kogos, kogo lubie z wzajemnoscia, tylko dlatego, ze dla kogos tam jest oschly, niemily, zlosliwy? w imie solidarnosci jajnikow?:) nigdy tego nie uznawalam i w zadna solidarnosc miedzy obcymi sobie kobietami nie wierze.

Gość cudkobieta
to tylko pokazuje ilu mizoginistów hasa po forum dla kobiet. możecie sobie milczeć i nie odpowaidać na ich obrażanie i pogardę, wasza sprawa.

Gość nic a nic was nie rozumiem
albo inaczej nie chce rozumiec

Gość uuerueiur
i w zadna solidarnosc miedzy obcymi sobie kobietami nie wierze. w to się nie wierzy, to się praktykuje albo i nie

Gość regres to poprostu gej
bo normalni faceci maja inne zainteresowania niz pisac na forum uczuciowym kobiet

Gość cudkobieta
mala mi, mozesz nie wierzyć w solidarnosc kobiet,ale jak wytłumaczysz fakt, ze masz prawa wyborcze i mozliwośc studiowania? Na pewno nie dzięki takim jak ty, kobiety to uzyskały,ale wierz mi lub sprawdź- też nie dzięki meżczyznom. ;-)

Gość cudkobieta 2
krowo nie udało Ci sie zdyskredytowac regresa.ić sie wypulać :D

Gość mi mala z pracy
Na pewno nie dzięki takim jak ty - a skad wiesz? :) Nie myl ludzkiej zyczliwosci, wdziecznosci i uznania ze slepa solidarnoscia w imie plci, i akceptowaniem wszystkich przywar kobiet, a wytykaniem tych meskich. Bo co, bo tak wypada ze wzgledu na to, ze jestem kobieta? Rzygam juz tym podkreslaniem, jakie to kobiety sa biedne i uciemiezone przez facetow. A mezczyzni podli, egoistyczni, zwierzecy i nieempatyczni. To be honest, wiecej znam podlych i niesympatycznych kobiet:) A fantastycznych mezczyzn znam na peczki, i takimi staram sie otaczac. Reszta guzik mnie obchodzi. Niech wreszcie kobiety przestana ustawiac swoj swiat i swoje zycie wokol mezczyzn, to przestana miec tego typu problemy i frustracje. A guzik mnie obchodzi, co jakis typ o mnie powiedzial, czy napisal, jesli mi na nim nie zalezy i co wiecej go nie znam. A jesli najblizszy mi facet mnie zdradzi, to trudno - wszak jestem niezalezna, poza tym bedzie inny;) Droga wolna, nikogo sila nie trzymam, ani placzem, ani nie bede brala na litosc. Mezczyzna nie jest osia mojej egzystencji i mam swoje 'ja'. Moze wlasnie dzieki takiemu podejsciu nie musze wyklocac sie na forum o to, kto jest lepszy i madrzejszy - mezczyzna czy kobieta? I nie przeszkadzaja mi zadni faceci na tym forum, naprawde. Zadni:)

Gość cudkobieta
wystarczy wyjśc z założenia że ani kobieta ani meżczyzna nie jest lepszy z tytułu urodzenia sie kobietą lub mężczyzną. i tyle , nie imaginuj sobie więcej.

Gość mama regresika
Mój chłopiec ma 16 lat, a wy tak go nędznie tutaj obrażacie, nazywacie gejem i pedałem. Wstyd!!! Regres płacze :(

Gość cudkobieta
mamo regresika, zrób cos dla niego, odetnij mu kabel ;-)

Gość zmien mu imie
nika na Gniewko :classic_cool:

Gość Regres robi za stu
Regres się właśnie przeistoczył w szczerego i hula po innych topikach aż się kurzy :p

Gość duchu jesteś przystojniakiem?
:D

a co ma piernik do wiatraka??Orange mówiłem coś wyżej,moze wreszcie przeczytasz ,bo nie dośc żeś ślepy to jeszcze nie widzisz :D

Gość napisz ile już wyrwałeś na
kafe, jak tam z iwą?:D :classic_cool: