Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeniaOrzełkowa

zrozumiec faceta...;/

Polecane posty

Gość żeniaOrzełkowa

witam. jak to w końcu jest z facetami?:) znajomy, ktoremu niedawno rozlecial sie zwiazek poprosil mnie o spotkanie na ktorym spojrze swoim obiektywnym okiem na jego problemy . spotkalismy sie raz, pozniej drugi... wszystko mi opowiedzial. doszedl do wniosku ze nie chce sie juz o nia starac i takie tam. po czym złapal mnie za reke i zapytal dlaczego tak wlasciwie ja jestem sama, ze przeciez jestem b. atrakcyjna pod wzgledem urody, figury i charakteru etc.dawal mi nawet jakies smieszne wskaowki, ze mezczyzni czesto czekaja na jakis znak przed tym, by zaczac starac sie o zwiazek, juz nawet przez chwile pomyslalam ze moze w jakis sposob jest mna zainteresowany,i pewnie nadal b ym tak myslala gdyby nie fakt ze po chwili zaczelismy sie namietnie calowac:D i wszystko zmierzalo wiadomo w jakim kierunku...( oczywiscie do niczego nie doszlo ) i teraz pytanko do was - jak powinnam rozumiec ten ostatni krok?, czy waszym zdaniem ten seks ( do ktorego nie doszlo) mialaby byc jakims tam jego spontanicznym odruchem, czy poprostu chcial mnie "wykorzystac"?

Gość fffasfasfasf
Chciał cie wyruchać i tylko tyle.

Gość dfsdfsfdgdg
tamta mu sie znudzila po prostu i szuke nowej naiwnej do ruchania przez kilka lat, zeby ją potem porzucic jak poprzednią

Gość arfarfaa
Jak dla mnie tu nie ma akurat niczego niezrozumiałego. Facet był w stałym związku, rozleciał mu się to chce teraz sobie niezobowiązująco poużywać. Ty jesteś głupia, ze na to idziesz :)

Gość Arletttttta
mysle dokladnie to samo co poprzednicy :]

Gość fffasfasfasf
dyrektorke W tamten poniedziałek napisałaś że masz zwyczaj zmieniać fotki co poniedziałek. I co, jakoś widzę tą samą- ty kłamliwa ..... :P

fffasfasfasf dyrektorke W tamten poniedziałek napisałaś że masz zwyczaj zmieniać fotki co poniedziałek. I co, jakoś widzę tą samą- ty kłamliwa ..... YOU GOT ME :classic_cool: nie chce mi się 😴 i co mi zrobisz Bońku Jeden? :P