Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmail;)

Jak uroziaicić życie erotyczne wiedząc że teściowie są za ścianą!!!

Polecane posty

Gość gmail;)

Przed ślubem seks był hm fajny, nie powiem że super ale fajny to właściwe określenie. Po ślubie wszystko się zmieniło a to dopiero 2 lata ! Zwykle jest tak szybka gra wstępna, przejście do sedna kilka ruchów i po sprawie , dla męża ja przeważnie nie mam orgazmów. Sex shop odpada jakieś przebieranki tymbardziej że teściowie są w pokoju obok i wszystko słyszą krępuje mnie to , męża chyba też kilka razy sugerowałam jakimś pokoju w hotelu czy coś ale mąż uważa że szkoda pieiędzy z resztą i tak nie mielibyśmy co zrobić synkiem a ja tak potrzebuje takiego zbliżenia takiego bez krępacji bez pośpiechu itp. Nie wiem co robić doszło do tego że kochamy się średnio 3 razy w tygodniu chociż przed ślubem zdarzało się i 3 razy dziennie ja poprostu nie potrzebuje złudnego podniecenia które dla mnie i tak do niczego nie prowadzi. Dziś mam straszną ochotę na męża kończy prace o 23 , chcę poczekać ale jak sobie pomyślę że będę czekac na sex tyle czasu a on skończy się szybciej niż się zaczął to aż sie odechciewa, doradzcie co zrobić?!

wyczekać na okazję jak teściowie wyjdą do znajomych, w samochodzie, w lesie na polance latem,wyjechać latem na wakacje.Staraj się cicho zachowywać gdy dochodzisz . Coś mi się zdaje że wychowujesz męża na egoistę seksualnego a jemu tak wygodniej Szybki kilka ruchów stosunek i jest uwolniony ze spermy, to tak jak ty chcesz bardzo siku i szybko szukasz miejsca do ulżenia sobie

Gość gmail;)
jesteśmy w trakcie budowania domu więc wszystkie oszczędności lokujemy w dom nie stać nas teraz na wynajmowanie mieszkania. A co do teściów w pokoju to bardzo śmieszne tylko szkoda że mnie akurat ten pomysł nie bawi:/

Co up up? Jak miałas parcię na męża i bajtla,b to teraz cierp :P trzeba było najpierw pomyśleć o jakimsd własnym lokum a nie teraz marudzic! Ciesz się, że was tesciowie w ogóle chcą pod wlasnytm dachem, w końcu jesteście dorośli ;P może im też synowa i wnuk za ściana przeszkadzają w seksie?

Gość gmail;)
nei_nei , nie wiem jak mam skomentować twój wpis. Zanim wyszłam za mąż miałam pracę z wynagrodzeniem 1500zł więc ciężko przy takich pieniądzach myśleć o własnym mieszkaniu, źle napisałam myśleć to sobie można i raczej tylko myśleć i pomarzyć. Kocham mojego męża bez względu na ilość orgazmów a do tego jestem najszczęśliwszą mamą na świecie. A co do teściów to może i też im przeszkadzamy chociaż wątpie , ale to oni nas prosili żebyśmy po ślubie zamieszkali z nimi bo było im łatwiej dzielić rachunki na dwie rodziny niż na jedną - teraz już teść ma pełną emeryturę więc na pewno by sobie poradzili. Załuje niesamowicie tej decyzji zamiast budować dom i mieszkać z nimi zaraz po ślubie wolałabym kupić mieszkanie, niestety mąż niechciał zostawić rodziców w potrzebie a później jeszcze ten dom... nie mogę się doczekać

Gość wójekstaryhuejk
powiedz wprost że chcecie z mężem pobyć chwile sami czy myślisz ze oni nigdy twojego męża nie płodzili w klatce jak w zoo

gmail:) Po co sie tłumaczysz z jakiego powodu mieszkasz z tesciami;), jestem pewna ze co 2 na kafee przesiaduje tu od switu do nocy, wlasnie z powodu braku pracy, mieszkajac u rodzicow :) Zadałas konkretne pytanie i odp tylko na konkretne odpowiedzi, inaczej dowiesz sie ze jestes niezaradna zyciowo, złapałas faceta na dziecko badz usłyszysz kilkanascie swietny rad typu: "Co up up? Jak miałas parcię na męża i bajtla,b to teraz cierp trzeba było najpierw pomyśleć o jakimsd własnym lokum a nie teraz marudzic! Ciesz się, że was tesciowie w ogóle chcą pod wlasnytm dachem, w końcu jesteście dorośli ;P" Kocham forum kafe i wasze desperackie poczynania w udawaniu iz jestescie, inteligentniejsi, ładniejsi, zaradniejsi....

Gość wójekstaryhuejk
jak ktoś podaje rękę po pomoc nie wystawia się dupy

a mnie sie wydaje ,ze teściowie za ściana to jedna sprawa , a brak satysfakcji u ciebie to druga . I nawet nie wiem czy obie łączą sie ze sobą . Bo można kochać się cuicho , ale namiętnie i do obopólnego finału albo cicho i szybko . większym problemem wydaje mi sie wygodnictwo twojego meza , któremu po prostu nie chce sie kochać dłuzej niż jest to potrzebne - jemu .

Wiesz co, miałam kiedyś faceta, pracował poza domem, przyjeżdżal raz na miesiąc, na weekend. Najczęściej seks był u niego w domu, zostawalam czasem na noc. Mieszkał z ojcem i młodszym bratem, więc błyskawicznie się musiałam nauczyć być cicho jak mysz. On z reszta też. Największy kłopot sprawiało łóżko, bo miało swoje lata i skrzypialo jak opetane. Rzucalismy więc koldre na podłogę i hulaj dusza. Trzeba było się tylko zabezpieczyć dobrze w ręcznik, coś do picia itp. Żeby po domu po nocy nie latać. Owszem, to bywa krępujące, ale przecież do dobrego seksu nie potrzeba wrzasków :D bardziej fantazji ;) Skoro się bydujęcie, to. Możecie sobie urządzać wieczorami pikniki na budowie :P

Olivia22, nie no, oczywiście powinniśmy autorce współczuc i podać gotowa złotą receptę na udany seks :P Bo dotychczasowe rady jakoś jej nie zadowolily. Większości nawet nie skomentowala, jedynie właśnie te bardziej krytyczne. Podstawową sprawa to zgadzam się w pełni z opinia, że pozwala mężowi iść na latwiznean a tesciowie sa tylko pretekstem (dziecko sobie jakoś potrafili zrobić mimo teściow za ściana :P ) Zastanawiam się tylko kto wpadł na pomysł budowania domu w miejscu, gdzie może zarobić max 1500 zł? Jak sądzę też maz i tesciowie. Myślę, że autorce nie potrzeba współczucia i głaskania po głowie, tylko mocnego kopa w tyłek, żeby zaczęła walczyć o swoje życie, a nie ulegała wszystkim wokół.