Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraaakowiaaanka rodowita

w krakowie powinni mieszkac tylko ci, ktorzy sie tam URODZILI!!!

Polecane posty

Gość Polak23342
Ja się urodziłem w Krakowie w szpitalu im Narutowicza ;)

Gość jestem z dużego miasta
miało być te wieśniaki, rozumiem,że Kraków jest samowystarczalny :) no istny cud

Gość kraaakowiaaanka rodowitaaa
A mieszkasz dalej w krakowie? :)

Gość kjkljlkjlj
no patrzcie no, wielcy miastowi ie znqlezli ciekawe czy wy, gdybyscie urodzilki sie w jakiejs wiosce, zostalibyscie tam i klepalibyscie biede dokonca zycia,jesli ktos tu prezentuje ciasnotre umyslowa to wlasnie wy -zakladajac taki temat i obnazajac swoje poglady. warto pomyslec troche zanim sie cos napisze idioci bez szkoly

Ja się urodziłem w wiosce :) Przyjechałem do Łodzi na studia i najpewniej stąd wyjadę po nich, bo nie ma pracy dla białych kołnierzyków. Niby wszędzie jej mało, ale w Łodzi szczególnie niewiele. I nie ma widzę w tym nic złego. To Polaczki uprawiają domatorstwo, podczas gdy ideałem jest mobilność znana z USA.

Gość kjhgvbnmks
tak na marginesie krakusy to straszne dusigrosze, chyrusy i jeszcze jak wychodzą na zewnątrz, to mówią że wychodzą na pole hahaha niby w miescie mieszkają, a na pole wychodzą :D śmiech na sali

Szum gówna Zapomniałeś, że prawdziwej Warszawy już nie od pamiętnej katastrofy narodowej :) Cala Polska składała się na Warszawę, więc mamy prawo do dywidendy i udziału w populacji.

Gość kjkljlkjlj
Cala Polska składała się na Warszawę, więc mamy prawo do dywidendy i udziału w populacji. dokladnie, wiec morda w kubel lokalni nazisci!!!

Gość hkhkjhk
To w Warszawie sformowano regularna polską armię i to stąd zarządzano walkami. Poświęcilismy nasze miesto w obronie całej ojczyzny wy niewdzięczne psy. Dziś bylibyście albo ścierawmi w zbiorowych dołach, albo niemieckimi niewolnikami. _______________________________________________ ______ gdyby akcja dziala sie np w lublinie to lublin bylby tym ''naszym miastem'' poswieconym w obronie calej ojczyzny wiec nie wyolbrzymiaj niewdzieczny psie, akurat padlo na warszawe botoona byla stolica, ale to nie czyni z warszawiakow bohaterow narodowych bardziej niz gdyby chodzilo o lublinian w tamtej sytuacji. a ludzie budowali warszae dostaali pensje, ale fakt pozostaje faktem ze to oni ja budowali. wiec przyjezdi moga i maja prawo czuc sie w wawie jak u siebie. lokalni nazisci przesaczeni zawiscia i kompleksami. zapomincie ze gdybyscie to ey urodzili sie w jakiejs wolce na zadupiu to bylibyscie dokladie na tym samyn miejscu co ciu ktorych przesladujecie i obrzucacie blotem

Gość chyba musze mu zmienic imie na
CZYLI ZE LECH WROCI DO WARSZAWY???

Mylisz się. Brakowało materiałów budowlanych w calym kraju a priorytetem stała się odbudowa Warszawy i postępowała ona szybciej niż innych miast. Zwożono cegły z całego kraju. A tam, ja przypominam - prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w II wojnie światowej.

RACJA. Dajcie jej wódki -dobrze gada. Nienawidze studenciakow. Wieśniaki niech wypadaja z tąd. Krakow tylko dla KRAKOWiAKOW>

Gość gwgfwetfwegtwe
hahahahahaha tak jak wy mówicie o "wiesniakach" w warszawie, tak samo mówią o warszawiakach w stanach ;p

Gość enedue
oj nie zgadzam się z tym, że w krakowie powinni mieszkać tylko Ci którzy się tam urodzili! to zaściankowe i nietolerancyjne myślenie. najlepiej zamknijmy też wszystkie europejskie granice i zakażmy ludziom się przemieszczać! ja lubię kraków, właśnie zamierzam tu kupić mieszkanie na ruczaju.

Gość lidka449
Kraków to miasto dziwaków, w życiu nie chciałabym w nim mieszkać

Gość inesines666
Enedue, a gdzie dokładnie to mieszkanie kupujesz w tamtych okolicach? Ja też mam takie plany, odnośnie Osiedla Europejskiego. Wiele osób mi je poleca. Albo może masz jakieś inne typy? Chętnie się dowiem. W ogóle to sorry, że zmieniam temat wątku, ale zainteresował mnie ten post. Pozdrawiam

Gość kokunia
droga Autorko, gdyby tak było, to Kraków byłby malutkim, biednym miasteczkiem :)

Gość kokunia
droga Autorko, gdyby tak było, to Kraków byłby malutkim, biednym miasteczkiem :)

Gość eee studencki
yhm, ale kiepska próba prowokacji. Co do tego, że Kraków jest niby zapyziały - jak się nie szuka ciekawych wydarzeń, to wszędzie jest nudno i zapyziale :) __ http://www.sky4fly.net/

Gość a3qe2w
A ja napisze tak Kraków bazuje na swojej dawnej świetności ,obecnie nic ciekawego tu nie widzę a w porównaniu do większych miast z zach. częsci Polski jest strasznie brudny .Fuj za skarby bym tu nie chciała mieszkać!

Gość a3qe2w
A i jeszcze jedno każdy z was RODOWITYCH Krakusów niech popatrzy na swoje drzewo genealogiczne -przypuszczalnie większości z was jak nie ojciec czy matka to już babka lub dziadek na 100% z wioski pochodzi,lub miasteczek ościennych hahaha.