Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraaakowiaaanka rodowita

w krakowie powinni mieszkac tylko ci, ktorzy sie tam URODZILI!!!

Polecane posty

Powinien byc zakaz wstepu wiesniakom z tzw "malych miasteczek" jak to nazywaja swoje wioski :o przyjezdzaja tu na studia i wszedzie sa potem wplywy ich wiejskiego rozumowania, zasmiecaja nasz krakowska inteligencje! WON STAD DO SIEBIE!

Gość więc Ty pierwsza
wypad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Gość do budy psy do budysuki
ty lady laroo masz prawo mieszkać tam gdzie twoje miejsce = w psiej budzie ;)

Dokladnie- osoby urodzone w duzych miastach moga sie przeprowadzac do innych ale wsioki powinny siedziec u siebie! Potem kurva ide przez rynek i na okolo tylko slysze ich wiejski jezyk!

O nie panowie! W Warszawie mają prawo mieszkać tylko czystej krwi warszawiacy od 3 pokoleń wstecz! Jeśli dziadek ożenił się z jakąś krakowianką to wypad! Zresztą, o czym my gadamy. Warszawa, Kraków, Wrocław to zaścianek, sercem Polski jest Łódź. Tu mieszka żydowska finansjera, mamy też dwie armie (Armia Łódzka Widzew i Armia Łódzka Żydowska ŁKS).

Az wstyd przed turystami! Powinni siedziec u siebie a nie pchac sie tam gdzie nie pasuja :classic_cool:

Babeczki widac ze ty nalezysz do wiesniakow mieszkajacych w stolycy :classic_cool: no coz... Dobrze ze nie przeprowadzilas sie do krakowa ze swojej wioski. Zawsze o jednego mniej ;)

A juz Warszawa to jest wogole zalana wsiorstwem! Jak tam przyjezdzam to prawie zadnej inteligentnej twarzy! Krakow i tak jak narazie wypada jeszcze na tym tle lepiej...

A w krakowie jest taki zalew wiejskich studentow- po cholere oni studiuja?? Zeby u sobie na wsi poszpanowac? Mam nadzieje- jedyna nadzieja- ze wyjada jak skoncza te swoje genialne kierunki! Zasmiecsja krakow, rujnuja ryenk, zajmuja mieksca w kinach, w autobusach! Powinni miec tak wogole ZAKAZ siadania w tramwajach i autobusach! Miescs tylko dla mieszkancow- od urodzenia!

Szum gówna na asfalcie a czy tobie ktoś do łóżka wskakuje? nie myl pojęć, Zarobił sobie ktoś kasę ma na wynajęcie mieszkania to niech mieszka,tu nie chodzi o wieśniactwo,warszawiacy,krakowiacy też zajeżdzają wiochą,

A tam, już widzę jak Kraków się prężnie rozwija bez napływowych :) Zresztą zobaczycie kryzys we wszystkich miastach akademickich, jak zmniejszy się liczba studiujących. Swoją drogą, w wielu zawodach nie opłaca się już mieszkać w wielkich miastach czy takim Krakowie. Tam rynki są przepełnione. Lepiej mieszkać w jakimś pobliskim mieście satelickim.

Szum gówna No widzisz, my wymuszamy janosikowe bo mamy mocną armię. To rodzaj haraczu. Warszawa musi płacić daninę bo inaczej wesprzemy Ruch Wyzwolenia Pragi i a z reszty Warszawy zrobimy to, co Hitler.

tak właśnie studenci później na wioskach wykształceniem szpanuja, jak byłam ostatnio w odwiedzinach na wsi u rodziców to córka ich sąsiadów która właśnie studiowała w Krakowie to teraz ludzi na wsi nie poznaje, taka z niej dama się zrobiła

Gość kraaakowiaaanka rodowitaaa
No i pojawil sie kurva pierwszy podszywasz ze wsi :o witam :o

ludzie się dzielą na normalnych i kurwy i nie ma co ujmować wieśniakom,skoro połowa rodowitych krakowiaków zachowuje się nie raz gorzej niż ludzie ze wsi

a ta córka sąsiadów gdy ją poprosiłam (rodzice to już starsze osoby), żeby mi pomogła worek ziemniaków do mojego auta zanieść, to spojrzała się na mnie jak na jakaś debilke

no tak, ja tu gadu gadu a już szesnasta minęła a kurom ziarna trzeba sypnąć

Szum gowna wyjales mi to z ust! W krakowie dokladnie to samo! A w weekend nagle cudowna odmiana... Na chwile znow ten sam Krakow co kiedys... A potem wiesniak wraca i zaczyna sie wszystko od poczatku...

Gość jestem z dużego miasta
ale zapytam, co ty krakowianko za przeproszeniem wpierdalałabyś gdyby nie twe wieśniaki?

Przeciez w krakowe mamy co jesc... Jeszcze nie jest tak zle, nie musimy wpierdalac wiesniakow... W razie czego mamy jeszcze precelki :D

Szum gówna I nie udało się, bo Łódź nie zgodziła się na ograniczenie daniny :) Zresztą, o czym my mówimy. Warszawa ciągnie Mazowsze na dno, bo zawyża statystyki dla województwa. Powinno się ją wyodrębnić. Ale nam, łódzkim Żydom, zależy na osłabieniu Płocka. Gramy na wzmocnienia Kutna.