Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majja_224

nie wiem jak postapic

Polecane posty

Gość majja_224

witam, mam pewin problem i nie wiem co zrobic...otoz jestem 2 lata po slubie, do tej pory razem z mezem mieszkamy z moimi rodzicami ( mlodsza siostra ma swoje mieszkanie) ... ostatnio nie uklada nam sie z moim ojcem, roznego rodzaje klotnie, wypominki i okolnie atmosfera jest napieta...chcielismy juz dawno zamieszkac na osobnym ale wiadomo ze na to trzeba wylozyc sporo kasy a my nie nalezymy do sfery bardzo bogatych...mieszkamy na wsi w rodzinny domku jest w nim 5 pokoi i rodzice wykorzystuja ten fakt jako argument zebysmy sie nie wyprowadzali...my na poczatek chcemy co wynajac a potem moze jakis kredyt na wlasne...ale szkoda mi mamy bo sie bedzie meczyc sama z moim ojcem...i wogole glupio mi ze zostawilibysmy taki pusty dom ale w koncu na swoim to na swoim. nie wiem co robic..

Gość dziewanna11
i tak i tak sie kiedys wyprowadzisz im szybciej tym lepiej i dla Was i dla Mamy. Kazdy ma swoje zycie n ie jestes odpowiedzialana za zycie Mamy, jakbys sie tym tylko miala kierowac to nigdy bys sie nie wyprowadzila. Wynajmijcie cos a z Mama utrzymuj kontakt pomagaj wspieraj. Powodzenia