Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netefilka

gdzie mogę kupić fajną, nietuzinkową damską kurtkę zimową?

Polecane posty

Chodziłam wczoraj po łódzkiej manufakturze ale albo same cienkie, jesienne albo zimowe, ale czarne pikowane- w każdym sklepie to samo! Chodzi mi o kurtkę, w której nie spotkam co drugiej dziewczyny na ulicy. cena do 700 zł macie jakieś pomysły? może sklep internetowy?

Gość qqqqqqqqqqqqfaadfadfasfas
W lumpeksie lub jak kto woli w second-handzie :P

Gość wewewewewe
Ja kupiłam w Galerii łódzkiej w newlocku za 199zł płaszcz-kurtka. wiec mozesz sie tam przejechać/

Gość wewewewewe
tak za 199zł .

Gość wewewewewe
spoko jest duzy wybor nawet. A moze ty pomozesz gdzie sa fajne kozaki jakies na zime?? bo tez przeszlam cala manufakture, port i galerie i nic. Chodzi mi o czarne na obcasie jakies ładne.

Gość rrtrc
Zajrzyj może na stronę sklepu Volcano, tutaj http://www.shop.volcano.pl/. Ciekawe rzeczy, coś na pewno wybierzesz, są i dla kobiet i dla mężczyzn. Mnie się bardzo podobają ich męskie koszule, niedawno też kupiłem tam kurtkę – bardzo porządna, na każde warunki – dobrze trzyma ciepło, solidny suwak "nie do popsucia", w dodatku w moim ulubionym kolorze. Jednym słowem – super.

Zależy na czym ci najbardziej odpowiada, bo pewnie możliwości ma się wiele i nie tylko są liczne sklepy stacjonarne czy online, ale można też poszukać czegoś na różnego typu serwisach ogłoszeniowych czy też dowiedzieć się, co jest aktualnie modne: http://modaija.pl/przeglad-najmodniejszych-kurtek-damskich-na-jesien/, a moda przecież ciągle się zmienia, więc warto wiedzieć, czego si szuka i co nad najbardziej interesuje.