Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyjddddddddj

jakie witaminy przymowałyscie po porodzie w trakcie karmienia?

Polecane posty

Gość te same co w okresie ciąży
FEMINATAL N teraz to się nazywa FEMIBION NATAL CLASSIC

Gość fgbhnm,./
Ja przyjmowałam Falvit mama.

Gość mialyscie tak
a ja uzyma vitaminer prenatal 19 zł za 60 tabl/ po co przeplacac za Femibion>??? chyba ze macie za duzo pieniedzy

ostatnio Femibion (60 tabletek) kupiłam za 24 zł w Super-Pharm, no to faktycznie strasznie przepłaciłam;)

witamin dla kobiet w ciąży Vitaminer nie było, gdy byłam w pierwszej ciąży był za to Feminatal N i świetnie się sprawdziły więc i teraz kupuję;)

Gość dziecko ma spac jak chce
elevit w ciazy i podczas karmienia tez

Gość terkowena
Ja po porodzie przyjmowałam Prenatale. Jedne z lepszych witamin. Poleciła mi je moja położna. Dużo lepiej się czułam. Dodatkowo włoski tak nie wypadały. Wstawię link : http://www.prenatale.pl/produkty/prenatal-duo

Gość gość
WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!! WON k******o z tym spamem!!!