Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjklkjhgxcfgh

167cm 62kg to duzo??

Polecane posty

Kobiety, liczcie BMI. Wartość 20 jest idealna. Najlepiej róbcie ćwiczenia na spalanie tłuszczu. Nie wystarczy się głodzić, bo nie zmienia to znacząco proporcji tłuszcz-mięśnie.

fiku mikuuu i co z tego? Mi to nie przeszkadza :) Ale rozumiem, że każda wymówka jest dobra... :) Nie biję do ciebie, gwoli ścisłości. Wiecie dlaczego mężczyźni nie mają celulitu? Bo to brzydko wygląda :)

Gość kakadu daje czadu
ja mam 59 kg i 172 cm wzrostu i nigdy nie słyszałam, że jestem chuda ogólnie funkcjonuje jako lokalna "laska" dobrze mi z tym, przy 61 kg czuję się jak kluska

Gość kakadu daje czadu
a, mam idealny wskaźnik zawartości tkanki tłuszczowej w organizmie i dla swojej budowy ciała mam wagę idealną w biuście - 94 cm w tali - 65 cm, więc nie tak mało w biodrach - 96 cm, więc całkiem sporo

Gość do autora tych słów
''Najlepiej róbcie ćwiczenia na spalanie tłuszczu'' Jakie to są ćwiczenia na spalanie tłuszczu?

Podpowiem : bieganie lepiej spala tłuszcz niż buduje mięśnie, toteż ja sam nie biegałem (w dodatku mój plan treningowy zakłada ograniczenie wysiłku pozatreningowego) ale dla kobiet, którym zależy głównie na zbiciu tłuszczu, bieganie jest idealnie. Poczytaj w sieci. Wiele osób narzeka np. że brzuch się zmniejsza, ale nie znika oponka. To wina złego doboru ćwiczeń do celu.

gregontor, najgorsze, że dla niektórych to wieszak :( Tak sobie tłumaczą swoje lenistwo. Jeszcze zrozumiem 100-kilowe, którym schudnięcie do 70 kg jest mordęgą, ale nie zrzucić nadwagi?

Gość gregontar
mój kolega zawsze twierdził, że jeśli chodzi o wagę to powinna być piątka z przodu,ale on się akurat obracał wśród niskich dziewczyn, bo sam był raczej karakanem i pewnie o kimś powyżej 170 cm to nawet nic nie wiedział za to moja współlokatorka miała bardzo fajny podział, który mi się strasznie spodobał: 50,60 - waga damska 70, 80, 90, 100 - waga męska kto się nie mieści w swojej grupie jest najwyraźniej pasztetem

No to jestem pasztetem i do tego karakanem :) Przynajmniej mogę pragnąć malusich :p

Gość gregontar
krasnale ogrodowe tez potrzebują czułości :)

Gość gregontar
a ta poważnie to wiadomo, że wszystko jest ogromnym uogólnieniem

Wiem, wiem ;) A dziewczyny, wy uprawiacie jakieś sporty i stosujecie inną dietę niż "mniej jeść"?

"krasnale ogrodowe tez potrzebują czułości " "mój kolega zawsze twierdził, że jeśli chodzi o wagę to powinna być piątka z przodu,ale on się akurat obracał wśród niskich dziewczyn, bo sam był raczej karakanem i pewnie o kimś powyżej 170 cm to nawet nic nie wiedział" ja : 173cm - 90kg , a mialem dziewczyne 185cm i sama o mnie zabiegala... OBALAM WASZA TEORIE Kobieta przy 167 cm wzrostu nie pownna wazyc wiecej niz 55 kg . To moje zdanie . ZGADZAM SIE !!

Gość Sekuritatis
Dla mnie to dużo. Ja mam 170cm i ważę 55 mam dwoje dzieci

Gość nowomoda noeologizmów
o kuźwa, 173 cm i 90 kg?

Gość mogloby byc 5 mniej ale nie
nie jest xle