Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 poomaranczkaaa

nie chce mi sie uczyc a w piatek dwa kolokwia!

Polecane posty

Go艣膰 poomaranczkaaa

Nie chce mi sieeee 馃槶 nie moge sie zmobilizowac :( mam dwa trudne kolokwia i nie moge sie wziac do nauki! :( jak sie mobilizujecie zeby zaczac sie uczyc??? Nie cheee miii sieee!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poomaranczkaaa
No tak, to mobilizuje :D a jest tu tez ktos kto ma sie uczyc a mu sie nie chce? ;) a z tymi kasami to nie do konca, bo mam juz licencjat, jestem na sum-ie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie si臋 nie chce jak cholera
ale si臋 ucz臋 - co mam robi膰? Najgorzej zacz膮膰 - do tego si臋 wr臋cz zmuszam :-) Ale jak ju偶 bior臋 ksi膮偶k臋/notatki do r臋ki - to zaczyna mi si臋 chcie膰. Zach臋ca mnie te偶 to, 偶e robi臋 sobie plan: przede wszystkim ucz臋 si臋 ma艂ymi kawa艂kami i robi臋 przerwy. Np. 30 min nauki - 30 min przerwy. Jako艣 mo偶na to wytrzyma膰 bardziej, i偶 mialabym siedzie膰 kilka godzin i ku膰 - m贸zg by mi si臋 wy艂膮czy艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poomaranczkaaa
Dzieki :) to dobry pomysl, tez tak zrobie :) no i musze sie chyba zmusic za chwile :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sddddddds
ja tez sobie zawsze robie plan. kilka punkt贸w np 5-6 dziele materia艂 na partie, mobilizuje mnie aby odhaczyc wszystkie punkciki :D aczkoolwiek nie zawsze mi sie to udaje np dzisiaj :|

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi si臋 nie chce jak.....
I jeszcze jedna sztuczka :-) zacz膮膰 na tyle wcze艣niej, 偶eby nie mie膰 wyrzut贸w sumienia, gdy si臋 czasem co艣 zaniedba - tzn. gdy nie wype艂ni臋 jakiego艣 punktu z planu albo po prostu ca艂y dzie艅 przebumeluj臋 (i tak si臋 zdarza!) Mam w zapasie drugi! :-) To proste metody - ale naprawd臋 skuteczne. No, a 偶eby zacz膮膰 - niestety - potrzeba silnej woli!

Udost臋pnij ten post