Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona alkoholika w UK

Alkohol/przemoc/male dziecko/uk/gdzie o pomoc

Polecane posty

A miał obowiązek ci odpisać? Jak go baby tu wkurwiły to tym bardziej bo wspominał, że na maila też prowokacje jakieś dostawał. Zimna kobieto, może to przez ciebie cały cyrk. Chore normalnie.

A najbardziej cierpią dzieci bo chore ambicje matki są najważniejsze. I rosną potem małe pasożyty bez serca, nie znające prawdziwej miłości bo wychowane przez jakieś opiekunki pół życia.

Gość a znasz jezyk?
ok nie chce mi sie klocic z jakims tam facetem na jakims forum, mam ciekawsze i wazniejsze rzeczy do roboty. w kazdym razie pomysl zamieszkania z kobieta z dzieckiem, badz z para z dzieckiem (i nigdzie nie napisalam, ze na zawsze) jest o niebo lepszy od pomyslu zamieszkania z jakims obcym facetem (bo np. moze dosc do sytuacji gdzie ten facet powie cos w stylu 'ja ci pomoglem, teraz chce rekompensaty', juz nie mowiac o tak skrajnej sytuacji jak molestowanie dziecka) moze to wlasnie ty mierzysz ludzi swoja miara, moze ty bys ja przyjal do swojego domu bezinteresowanie, ale nie wszyscy ludzie tacy sa i szczerze mowiac watpie, ze sam chcialbys mieszkac z jakas obca kobieta i jej dzieckiem (chyba nie wiesz jak dzieci sa meczace) do facetow nic nie mam, mam z nimi lepszy kontakt niz z kobietami, ale jako ze mieszkam za granica i przyjechalam tu sama, moge powiedziec ze przeszlam przez wiele zlych i przykrych doswiadczen i dlatego odradzam meiszkanie z obcym facetem

No wlasnie, gdybym byla sama bez dziecka to byloby latwiej. Duzo latwiej. Wynajelabym pokoj, poszla do pracy itd. A teraz, z kim ja zostawie dziecko? Zlobek? Za co oplace. Opiekunka wola wiecej niz ja mam na godzine ...

A może to jednak ty jesteś chora robiąc pedofila z każdego faceta? Weź się babo opanuj w końcu. Tak jakby kobiety były idealne - dopiero jedną za molestowanie zamknęli w Krakowie. A w UK jest masa tego.

Gość babeczki w kropeczki - brzmisz
jak toksyczny facet :O

Gość kajaszka
Zona, znalazlam prace, wystapilam o benefity, wynioslam sie na swoje. Bylo ciezko na poczatku, finansowo na styk. Ale dalam rade. Potem zmienilam prace na lepsza, zalozylam sprawe o rozwod. Dopiero jako w pelni samodzielna i niezalezna kobieta :D poznalam kogos, z kim jest mi wspaniale. Ale nie uzalezniaj sie od nastepnego faceta bo znow zalozysz podobny topik za jakis czas. Idz do CABu jak nie wiesz jak sama ruszyc. Wynajmij na poczatek chociazby pokoj, znajdz prace, nawet na part time, dzialaj! W jakim wieku masz dziecko?

Pan i wladca sie obudzil. Musze konczyc. Bede pozniej lub jutro (mam nadzieje, ze pojdzie jutro do pracy, na 10 godzin spokoj) Ucalowania

Dziecko ma 9 miesiecy

Gość kajaszka
Jak dostaniesz CTC to bedziesz miala dofinansowanie do opiekunki czy przedszkola. Kurcze, dziewczyno, nie zaslaniaj sie dzieckiem tylko wez swoj los i los swojego dziecka we wlasne rece :O

do napisania!

żona: Ta droga jest bez sensu. Nie będziesz miała żadnej więzi z dzieckiem ani sił żeby się nim zajmować porządnie. A w dodatku to co zarobisz istotnie wydasz na opiekunki. Taka która ci to radzi na pewno nie płaci za nianię tylko zostawia dziecko z byle kim i cwaniaczy. I to jest dopiero chore i ryzykowne. Znacznie lepiej związać się z kimś i spokojnie zajmować domem. Już widzę jak facet po pracy wraca i zaczyna ci dziecko obmacywać :D Niektóre baby mają naprawdę nasrane w baniach.

Gość a znasz jezyk?
o matko babczki w kropeczki ale z ciebie rabniety facet :O tragedia, wspolczuje jakiejs lasce ktora da sie skusic tym bzdurom, ktore wygadujesz. powodzenia w szukaniu naiwnej 🖐️ tak, tak, wiem, jestem les, ktora cos, tam cos tam 🖐️

Gość kajaszka
Zona, nawet nie sluchaj rad aby sie wiazac w tej chwili z jakims obcym facetem. Kim bedziesz? Jego utrzymanka? :O Mysl dziewczyno! Mysl o sobie i o swoim dziecku, zapewnij mu madre i dobre zycie, z madra, samodzielna mama. Wejdz na topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4458964 Tam sa madre dziewczyny, z duzym doswiadczeniem w podobnych sprawach. Pomoga ci. Pisza tam tez dziewczyny z UK.

Co do benefitów to nie liczyłbym zbytnio. Czytałem, że jakaś Polka już pół roku czeka i na mieszkanie i na benefity bo już dawno temu eldorado się skończyło. I co to za życie poza tym. Wegetacja zwykła i sama przy dziecku 24/7. Co wy baby macie z tymi przerostami ambicji?

Lesbo stuknięta. Ja nie szukam, już mi się odechciało przez takie idiotki jak ty. Materialistki i roszczeniówki pieprzone. A o wychowaniu to takie często macie pojęcie, że dzieciak ćpa w wieku 10 lat.

Mafia egoistycznych babsztyli które uważają się za samowystarczalne żyjąc na koszt podatników i plując na pracujących facetów którzy łożą na utrzymanie tego wszystkiego swoimi podatkami. A dzieci okaleczone bo całe życie tylko żeński wzorzec osobowy w zasięgu wzroku. Dość tej patologii może już? To przez wasz egoizm wyrastają głupie cielaki, puszczalskie małolaty i zaćpane gnojki.

Mądre dziewczyny. Egoistki wyłudzające socjal, a nie mądre dziewczyny. Cały dzień na kanapie, chipsy w dziobie, tv 24/7 i zadowolona mamusia "wychowuje" takiego samego, siedzącego obok potworka. Nosa nigdzie dalej nie wystawi niż do sklepu i szkoły, życia nie zna, nie pojedzie dalej bo się boi. Mądre są. A faceci to pedofile i w ogóle :) Ja pierdolę.

Gość lappopa
Powiem krótko, ja byłam na odwyku i teraz chodzę jeszcze na terapię do Krakowa do Centrum Terapii Wiosenna. To daje mi pewność, że już jestem od tego silniejsza, że nie zawiodę znowu swoich dzieci, siebie.http://centrumterapiiwiosenna.pl/