Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaa

pytanie zwiazane z seksem

Polecane posty

Gość zasmuconaaa

prosze przeczytac do konca. jestem młoda, mam 16 lat. wspołzyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia i zastanawiam sie czy moge byc w ciazy. chciałam sie zabezpieczyc ale on nie moze uzywac gumek wiec powiedziałam ze nic z tego ale potem tak to wyszło. On NIE MIAŁ wytrysku we mnie. chciałam dzis isc do ginekologa ale poniewaz jestem niepełnoletnia lekarz mnie nie przyjał i nie wiem co teraz robic. na razie nie chce straszyc rodziców, wszystko zdarzyło sie wczoraj. słyszałam o tabletce 72 po. czy jest skuteczna?

Gość Boziu...
On nie może używać gumek... takich idiotek to mi nie szkoda ani troszkę, jesteś kretynką!

Gość Boziu...
Normalnie bezmózgowcem!

oj nie pograzajcie juz dziweczyny.:) nie no, nie powinnas robic tego bez zapezpieczenia, trzeba bylo pomyslec o kosekwencjach :) są takie tabletki, ale tak jak już kolezanka u gory powiedziala, powyzej 24h dzialalnosc maleje. Musisz zrobic test, to się dowiesz :) A nastepnym razem sie zabezpieczaj :) Powodzenia:) PS. a dlaczego nie moze uzywac prezerwatyw?

Gość Boziu...
Szkoda że na fiuty nie jesteście uczulone... napij się Coca-coli che che... takim kretynkom pomaga :-)

ja jestem kobietą, ale bardzo nie lubię robić tego z prezerwatywa, bo mnie w środku bardzo obciera i po kilku ruchach okropnie piecze, a potem mam odparzenia.... dlatego z chłopakiem nigdy nie używamy gumek.

Gość zasmuconaaa
nie mam regularnych miesiaczek wiec ciezko jest obliczyc dni płodne

Gość zasmuconaaa
a jesli przyjme te tabletki do 72 godziny to zadziałaja?

Gość zasmuconaaa
Boziu... Szkoda że na fiuty nie jesteście uczulone... napij się Coca-coli che che... takim kretynkom pomaga taaak dziekuje za dobra rade ;]

Gość A K I M A
tak ,to jest jak dzieci uprawiają seks.