Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewvvia21

Lubicie gdy faceci sie za wami ogladają?

Polecane posty

Gość jacek9812X
Mam do Was Prosbe. ..prosze przeczytac Pare miesiecy temu uruchomilismy nowy serwis z danymi statystycznymi polskich miast. Znajdziesz tam miedzy innymi, ceny, zarobki, itp w kazdym polskim miescie. Wejdzcie na strone i zobaczcie jak sie wam podoba. Przy okazji, dodam, ze wysylajac zdjecie ze swojego miasta mozesz wygrac iPoda. adres strony to http://www.dane-miast.pl Z gory dziekuje, jak mozecie to dodajcie ta strone jako strone domowa(home page) , potrzebujemy jak najwiecej wejsc aby umocnic pozycje w google.. WIELKIE DZIEKI ZA POMOC.

A ty lepiej w domu stłucz wszystkie lustra, bo rano możesz dostać szoku. I przemyślisz sobie, że może mam rację, mała głupia ruro. A poza tym się nie boję twojego wjazdu na moją chatę, głupia karico, bo wystarczy palec i już byłby koniec wjazdu. Jak masz jak jakiś problem, to zapraszam. Traktuję ją tak, bo na żart, że kobieta musi mieć 170 cm, ona zrobiła dym, jakbym zajebał jej matkę.

Gość pseudonima
"A ty lepiej w domu stłucz wszystkie lustra, bo rano możesz dostać szoku. I przemyślisz sobie, że może mam rację, mała głupia ruro. A poza tym się nie boję twojego wjazdu na moją chatę, głupia karico, bo wystarczy palec i już byłby koniec wjazdu. Jak masz jak jakiś problem, to zapraszam." a nie uwazasz ze siłos to powinienes sie z facetaki a nie z kobietami ? "Traktuję ją tak, bo na żart, że kobieta musi mieć 170 cm, ona zrobiła dym, jakbym zaj**ał jej matkę." mhmmmm... to czemu na poczatku nie powiedziałes ze to zart był tylko teraz po wszystkim odwracasz kota ogonem i wypierasz sie jak zaba :) ? chyba jak widzisz ze kogos twój ŻARCIK uraził to sie odrazu prostuje ze to zart a nie ublizasz ciagniesz dalej dyskusje wyprowadzasz laske z równowagi a na koniec chcesz z niej zrobic debila.... ja ci mówiłam ze tak sie kobiet nie traktuje...

Gość pseudonima
"A poza tym widzę, że się boisz pokazać. Czyli mam rację." prowokacja .... chce na tobie wymusic abys zdjecie pokazała :)

HAHAH, nie rozśmieszaj mnie człowieku, myślisz, ze ja uciekłam, bo nie wiedziałam co powiedziec? Poszlam, bo mam wazniejsze rzeczy do roboty, niz siedzenie z jakims zerowcem i klucenie sie z nim. Pozdrawiam cię studencie :*:)