Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy zarot glowyyyyy

Czy macie czasem tak, ze kogos nie lubicie i sami nie wiecie dlaczego?

Polecane posty

Mam taka jedna znajoma. W sumie mila jest, ale po prostu nie lubie jej towarzystwa. Kiedy moge -omijam ja. Nie potrafie sprecyzowac dlaczego - ngdy mi nie zrobila niczego zlego. Przykro mi i staram sie ja polubic, ale nie potrafie :O

Nie chodzi mi tu o cechy zewnetrzne. Sama nie wiem, co jest nie tak, albo ze mna, albo z nia. Mimo, ze jest sympatyczna, uwazam ja za troche... glupia :O

Gość jjestem facetem
tak

Najgorsze jest to, ze moja sytuacja zyciowa wymaga dobrych kontaktow z nia. Ale czasem wolalabym wyjsc z pomieszczenia w ktorym ona przebywa. No po prostu jej nie lubie.

Gość pseudonima
"uwazam ja za troche... glupia" no i masz odpowiedz...rozbierznosc charakterów, nie mozecie sie pewnie dogadac co?

jjestem facetem - rozwiniesz?

pseudonima - moze masz racje, ze to rozbieznosc charakterow. Ale moze to cos jeszcze innego: wydaje mi sie, ze ona wpakowala mnie do szufladki, do ktorjej ja zupelnie nie pasuje. Czuje to w naszych rozmowach. Czuje, ze nie moge byc przy niej soba i mam wrazeie, ze sie dusze.

Gość nowomoda noeologizmów
tak i po prostu tych ludzi unikam nie lubię paru osób, tym 2 z rodziny

Gość nowomoda noeologizmów
i nie lubię grubych ludzi, przynajmniej tych, których do tej pory spotkałam, własne kompleksy i niedowartościowanie rzutują na ich zachowanie co w połączeniu z niechlujnym leniwym wyglądem albo głupkowatymi żartami o grubych ludziach daje tragikomiczny efekt

Ja niestety nie moge tej osoby tak do konca unikac, a chciala bym. Z reszta - ona wiele zrobila dla moich bliskich i w sumie dla mnie tez. Czuje sie jak niewdziecznica, ale nie potrafie sie zmusic do cieplejszych relacji z nia. Dziala na mnie jak wampir energetyczny.

Gość be or not to be
czesto tak mam, chociaz czasami zmieniam zdanie po dluzszym okresie. dzieje sie to czesto dlatego, ze ta osoba przypomina mi kogos fizycznie badz z charakteru, ktora zrobila mi cos zlego.

Gość jjestem facetem
jjestem facetem - rozwiniesz? też tam mam że niektórych ludzi nie lubię od pierwszego spojrzenia

z tym przypominaniem kogos, kto nas skrzywdzil to moze byc prawda. Ta kobieta przypomina mi moja matke. Lubi sie wtracac i mi radzic, choc nie pytam jej o zdanie. Chcialabym sie jej pozbyc.

Ogolnie z takimi ludzmi jest najtrudniej, bo sa dla ciebie slodcy jak miod, ale maja w sobie jednoczesnie cos dominujacego. Ych.

Gość jjestem facetem
z tym przypominaniem kogos, kto nas skrzywdzil to moze byc prawda. to nie o to chodzi

a o co?

Nie wchodzcie na tarota, to bzdura :P

Gość pseudonima
"Ja niestety nie moge tej osoby tak do konca unikac, a chciala bym. Z reszta - ona wiele zrobila dla moich bliskich i w sumie dla mnie tez. Czuje sie jak niewdziecznica, ale nie potrafie sie zmusic do cieplejszych relacji z nia. Dziala na mnie jak wampir energetyczny." bo zamiast byc z nia szczerza dusisz sie wymuszona uprzejmoscia :)

pseudonima - no racja, tylko co ja mam jej powiedziec? "Wiesz, doceniam Twoje starania, ale wez spadaj" - to by bylo szczere. Nie chce jej urazic, serio, ale kulturalnie nie potrafie sie jej pozbyc.

Gość jjestem facetem
a o co? nie wiem ale nie o to :/

jjestem facetem - no tak, faceci miewaja problemy z wyrazaniem uczuc :O

Gość jjestem facetem
jjestem facetem - no tak, faceci miewaja problemy z wyrazaniem uczuc piszę że nie chodzi mi o skojarzenia z osobami które nam coś złego zrobiły