Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kenajzdaisk

Jestem szanowanym człowiekiem o prestiżowym zawodzie a pisze na kafeterii...

Polecane posty

Nie wiem, ja kochałam:( Ale czułam, że to się marnie skończy. Pamiętam jak w dniu ślubu dodawałam sobie animuszu, że jak będzie źle, to sie rozwiodę. Lubię patrzeć na zdjęcia ze ślubu, bo widzę w swoich oczach ten szelmowski błysk:D

Gość cos na sen
zakochana byłam i ja. już go nie kocham, jestem tylko mocno przywiązana.. Jestem zła na niego i wściekła, ze nie jest taki, jaki chciałbym żeby był. Tylko jedno chcę, by nie pił. i na pewno nie wyszłabym za niego, napisałabym na kafe i pogadała z kimś. Nie maiłam z kim wtedy porozmawiać :( hehe

Gość cos na sen
tak, radziłam się. dwa tygodnie temu się żaliłam, ze znowu zapił i że go wyrzuciłam z domu. poparły mnie kobitki :) oto siła kafe :)

Gość cos na sen
ktoś mi musiał siły dodać... uważasz, że to głupie?

No właśnie: tej SIŁY nam brakowało w czasach bez internetu:) Teraz młodzież jest inna: asertywna, pewna siebie, egoistyczna w dobrym znaczeniu. Sporo można się nauczyć, ja nauczyłam sie stanowczości i odwagi, by mówić NIE kiedy trzeba:) TAmto małżeństwo to odległa przeszłość, teraz jestem w udanym związku.

Gość cos na sen
aha.. masz to za sobą.. ciężko pewnie było. Mnie jest ciężko :(

Gość cos na sen
idę spać.. dobranoc..

Gość Przeciez w kazdym z nas ....
drzemia rózne chęci. Nie mozna być przez cały czas tylko powaznym,szanowanym człowiekiem o prestiżowym zawodzie,czasem trzeba wyluzowac ,odreagować...a to jest świetne miejsce:)))

Piszę o sobie sporo, dlatego często zmieniam nicki:) Nikt nie musi tutaj utożsamiać mnie z postacią realną jaką jestem. Nawet lubię dla kamuflażu zmienić swój wiek, jakieś nieistotne dane dot. stanu rodzinnego:) I może kiedyś stworzę projekt: osobę jaką chciałabym być, a nie jestem:p Nie widzę w tym nic złego. Podziwiam osoby, które latami piszą pod jednym nickiem. Ale nie mam potrzeby dołączać do grona kafeteryjnych celebrytów:D Nieraz też wykłócałam się z kimś o jakieś duperelki, twierdząc, że jestem ehhheee fachowcem w tej dziedzinie:D Dlatego Autorze wyluzuj. Co najmniej połowa z nas traktuje to forum z przymrużeniem oka. Niedawno przekonałam się, że nie warto inaczej:classic_cool: Powagi wystarcza mi tylko na real:D

Tu każdy, absolutnie każdy jest szanowanym człowiekiem o prestiżowym zawodzie, od iedy jest żoną kogoś kto nim jest.