Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanng30

Czy warto ożenić się dla seksu?

Polecane posty

Gość Zanng30

Cześć! Jestem facetem lat prawie 30. Zawsze miałem trudności w wyrwaniu panny na nockę. Niespecjalnie wygadany jestem, nie przypominam też Schwarzeneggera, ale przynajmniej brzucha nie mam. Niestety moje powodzenie jest ogólnie niskie. Dziwki dużo sobie liczą i zawsze to ryzykowne aby z nimi sypiać, bo choroby i te sprawy. A potrzeby seksualne mam jak u każdy facet dość duże :P Pomyślałem, że może znalazłbym sobie żonę. Co prawda w życiu codziennym żona niespecjalnie mi potrzebna. Sam gotuje, sam sprzątam, sam sobie prasuje koszule. Ogólnie jestem samowystarczalny .. jedynie regularnego seksu mi brak. Martwię się jednak faktem, że znajduję na tym forum mnóstwo skarg od świeżo ożenionych facetów, że ich młode żony im "nie dają" Jak to jest drogie Kobiety? Dlaczego unikacie małżeńskiego seksu? Pytanie do kolegów - czy warto się żenić dla seksu?

Gość Lil_Lille
Współczuje ewentualnej wybrance... :/

Gość knlknk
tuman:o ale w sumie typowy facet

Gość Zanng30
Max Zander vel Klaun niby tak, ale trzeba mieć też strategię na życie .. starsza kobieta w końcu się zużyje kiedy ja jeszcze będę w pełni sprawny i co wtedy? rozwód, zdrada, separacja, rozbijanie rodziny? jeśli partnerka ma być na całe życie to powinna byc przynajmniej te 5-10lat młodsza

Gość Multimedia
Nie, jesli tylko dla seksu to odradzam. Ale jesli znajdziesz logos kto Ci sie podoba I zwyczajnie fajnie bedzie z ta osoba to polecam. Jestes my stworzeniami stadnymi I potrzebujemy kogos bliskiego, latwiej jest isc przez zycie. Jestesmy jeden dla drugiego. W tym wieku juz Nalezy myslec powaznie.