Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfnfngfgf

LO a stresssssssss

Polecane posty

Gość gbfnfngfgf

nauczyciel od polaka oznajmił nam dzisiajże w ramach przygotowania do matury raz na rok bedziemy przedstawiac obowiązkowo referaty przed kalsą a ja jestem bardzo wstydliwa i boje sie żę zawalę przez to przedmiot i koledzy mnie wyśmieją;( czy to na serio obowiązkowo musi być??czy w kazdym LO tak jest?

Gość vgbfbgfhfth
to co to za szkola ze wczensiej nigdy referatow nie mieliscie? poza tym przy tablicy tez nigdy nie bylas?

Gość gbfnfngfgf
bylam ale to różnica,bo tylem sie zazwyczja stoi,w gim mielismy wirszyki ale juz wtedy si cala trzeslam i to trwalo zaledwie oare minutek a tu z 10 przy najmiej bedzie trzeba do tego kontakt klasą z którą mam slaby kontakt

Gość roztrzepanalwicam
znam to

Gość pe ef
Jesli tak powiedzial to obowiazkowe, inaczej by nie mowil bo po co. Nie wiem czy w kazdym, ja jestem tez w LO ale nie bylo mnie w szkole juz 2 tygodnie, wiec nie wiem jak to u nas jest. Dasz jakos rade, tez mnie strasznie stres zzera w takich momentach i mam wrazenie, ze wszyscy to widza, bo robie sie biala lub czerwona na twarzy :o ale w sumie juz to olewam, co mnie obchodzi co sobie pomysla jacys ludzie, ktorzy nie maja dla mnie zadnego znaczenia 🖐️ wyluzuj :classic_cool: