Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorekekekkeke

Dlaczego moje dziecko nie śpi?!!!!!!

Polecane posty

Gość kalafiorekekekkeke

Teraz ma 8 miesiecy, od ok 3-4 miesiecy nie sypia w nocy. Na poczatku bylo tak pobudka co 3h, butla, przebranie pieluszki jesli byla taka koniecznosc i dalej sen. od pewnego czasu nie.. nie przebudza sie w nocy na jedzenie czy picie tylko sie budzi i nie ma wcale ochoty na spanie lub budzi sie z okropnym płaczem. Za każdym razem wypija butelke picia bo mleka nie pije od dawna (dorzucam do wszystkiego co sie da)...butelka działa na nią jak płachta na byka, chociaz co tam..lyżka z jedzeniem juz tez. Praktycznie nie je, tylko pije. Zawsze kąpanie ok 19 i sen, dzis do teraz nie spi. Nosze ja ponad godzine, kłade i sie budzi.. Co mam robic?:( Zapomnialam co to sen..

Gość hhmmmm...
Jeśli się wybudza w nocy z gwałtownym płaczem, to być może ma zapalenie ucha. Moje też ma 8 miesięcy, do tej pory nie przesypia całych nocy, budzi się 1-2 razy, a o 5.00-6.00 już wstaje. Nie mam problemów z usypianiem w nocy, bo karmię piersią- zawsze mi zasypia przy piersi.

Gość kalafiorekekekkeke
1-2 razy nie mialam problemu, ale ona budzi się średnio co 20 min... ledwo moge usnac dobrze

Gość beata z klanu
dziewczyny sprubujcie w ciagu dnia dawac dzieciom wiecej posilkow.moje dziecie tez tak mialo,ze budzilo sie w nocy ,chociaz wczesniej spalo jak aniolek.w\yczytałam,ze moze to byc spowodowane po prostu glodem.w ciagu dnia dziecko dostaje za malo kalori w porownaniu do sowich potrzeb i dlatego sie budzi.kiedy wprowadzilam wiecej posilkow maluch znowu spi ladnie tak jak poprzednio.tez karmie piersia