Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusienka123

co myslicie o tym wozku?

Polecane posty

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii
okropny

Zwykły czołg, co tu dużo mówić ;) Ja kupiłam używany wózek, 3w1, gondolka, spacerówka, fotelik samochodowy. Wózek jak nowy, dałam 550 zł :) Za to spacerówkę kupię już fajną, znaczy się planuję taką lekką magic jakoś się zwie. Może takie coś przemyśl?

Gość pytaniemam
beznadziejny

Gość niuniek12345
wózek za 549 zł... chyba nie można oczekiwać od niego zbyt wiele. poza tym jeśli chodzi o fotelik w zestawie, od razu wyrzuciłabym go na śmietnik i kupiła dobry z atestem

Gość beata z klanu
widze duzo takich na ulicach.moze nie sa jakies super piekne,ale chyba wygodne dla dziecka i matki

Gość tchiolino;-)
za ta kase kupisz uzywana firmowke w dobrym a nawet idealnym stanie a ten wozek paskudny, nie wiem dlaczego ale zawsze jak widze takie wozk na ulicy to pchaja je jakies dziwne matki, dziwnie wygladajace a'la patologia...

Gość A wy jak zwykle przesadzacie
Gdyby tam pisało, że jest za 2000zł to byłby ok, ale że za 549zł to dla was jest ble... Autorko: Mam identyczny, tylko bez fotelika, na piankowych kołach i z firmy Skrzat, ale tak to taki sam i wiesz co? Jest bardzo dobry. Co prawda ciężki, więc np. do bloku się nie nadaje na spacery, ale w inne okoliczności jak najbardziej. Jest wytrzymały: nie boisz się, że Ci się kółko urwie, wygodny dla dziecka (córka ma ponad rok i znów chętnie w nim śpi:] ), dobrze się go kołysze. Poza tym jest ciepły, ale i przewiewny (latem można odpiąć tył budy.

Gość A moze tak...
Wózek winien być ... Funkcjonalny. Więc może być nawet zielooooooony ( nigdy w życiu nie kupię zielonego samochodu :P )

Gość A moze tak...
"za ta kase kupisz uzywana firmowke w dobrym a nawet idealnym stanie a ten wozek paskudny, nie wiem dlaczego ale zawsze jak widze takie wozk na ulicy to pchaja je jakies dziwne matki, dziwnie wygladajace a'la patologia.." Nie wiem kto i jak , ale lobby kukurydziane przy tym czymś wymięka :D

Gość no mi się nie podoba akurat
ale obejrzałam go o tyle o ile i sądzę że dla dziecka będzie wygodny bo w sumie nie o Twój wizerunek chodzi a o wygodę maluszka( ja wychowałam dwójkę dzieci w firmowym wózku i wcale nie byłam specjalnie zadowolona) Wyglądu nie ma ten wózek specjalnego co prawda ale...spełni swoje funkcje w zupełności moim zdaniem

Gość no mi się nie podoba akurat
a fotelik co aby się przypiąć do samochodu dał i to wszystko nie przesadzajcie już bo mnie szlag zaraz trafi

Gość a o jakich zabawkch myslisz
dla dziecka pewnie wygodny , duzy , tyle ,ze dla ciebie bedzie ciezki . Jak mieszkasz w bloku , to bedzie ci ciezko go znosic .

Gość niuniek12345
no mi się nie podoba akurat- fotelik ma się przypiąć do samochodu. gratuluję podejścia do kwestii bezpieczeństwa swoich dzieci. podobnie jak nigdy nie kupiłabym małego gównianego autka typu tico,podobnie nie kupię fotelika no-name bez atestów