Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myśl pozytywna

kolejna noc nie przespana

Polecane posty

nie zmruzre oka, córka mi się rozchorowala. nie było z nią źle,katar-raz na czas kaszlnela, a teraz jest gorzej rano muszę z nią do lekarza pędzić. więc może ktoś pogada?

Gość reklama,.,
współczuję, wiem co to znaczy ponieważ ostatnie trzy noce miałam zarwane, małego bolał ząb,a że sobota i niedziele to problem dziś mam nadzieję na dobry sen. A dawałaś jej coś do noska żeby jej się łatwiej oddychało?

oj lecialam ile mogłam na domowych sposobach,mleko z miodem,herbata z sokiem milionowym,witaminy ale chyba choróbsko wygrało. no tak bywa z dziećmi. spróbuje jeszcze inchalacji z sola,kropelek nie mogę zastąpić istna wojna z nią o to. dzięki

jak zaczyna kaszleć od kataru to trzeba osłuchiwać ,żeby zapalenia oskrzeli albo płuc nie był ,są syropki na zagęszczenie katarku ale na receptę xyzal,clemastinum

Gość nie z litości
Połóż ją na półsiedząco -będzie jej łatwiej oddychać .Postaw nawilżacz koło łóżeczka albo mokry ręcznik na grzejnik

oj lecialam ile mogłam na domowych sposobach,mleko z miodem,herbata z sokiem milionowym,witaminy ale chyba choróbsko wygrało. no tak bywa z dziećmi. spróbuje jeszcze inchalacji z sola,kropelek nie mogę zastąpić istna wojna z nią o to. dzięki aby do rana

mam nadzieję że tak źle nie będzie. Ona jest alergikiem i mam nadzieję że jak zwykle skończy się na infekcji. Kurde,a myślałam że mamy to za sobą. Katar jej nie cieknie, teraz zaczęła "szczekać " jak ja to mówię,ale ku mojemu zdziwieniu oderwala jej się flegma,więc może też nie będzie zapalenia krtani

Gość no koleżanka wyżej dobrze
mówi wapno przy katarze dobra rzecz ja jeszcze alcep dawałam i działało :)

mój też alergik :(

tak zauważyłam że jak go na pneumokoki zaszczepiłam to mniej, w zeszłym roku raz był tylko chory zostawiłam go w domu w lutym kaszel miał i to wszystko alergolog tran kazał dawać i alcep na kaszel,katar...no a jak pleśnie grzyby to aerius łyka

wapno przy katarze jest naprawdę skuteczne 3 razy dziennie regularnie wit c nie wiem moim zdaniem przereklamowana ale....nie zaszkodzi dawać