Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TICTAC2004

SPRZEDAM NOKIE E6-00 NOWA, GWARANCJA, BEZ SIM-LOCKA, KARTA MINI-SD 1GB GRATIS !!

Polecane posty

Gość TICTAC2004

Witam, mam dziś do zaoferowania nowy telefon firmy Nokia model E6-00. Kupiłem go 5 dni temu, tj. 20.10.2011. Telefon jest w 100% sprawny, nie posiada śladów uźytkowania, był ładowany 1 raz. Nie posiada blokady sim-lock. Posiada wgrane kilka tapet HD i dwie piosenki (dzwonki mp3). Sprzedaję ponieważ posiadam drugi taki sam więc ten jest mi zbędny. W skład zestawu jaki oferuję wchodzi: 1) Nokia E6-00 2) Ładowarka sieciowa 3) Bateria BP-4L 4) Kabel USB 5) Zestaw słuchawkowy + gąbki 6) Instrukcja obsługi 7) 24 - miesięczna karta gwarancyjna 8) Karta miniSD 1Gb 9) Opakowanie Zachęcam do kupna i pozdrawiam ! ! ! Poniżej znajduje sie link do aukcji: http://tablica.pl/oferta/nokia-e6-00-nowa-gwarancja-bez-sim-locka-karta-mini-sd-1gb-gratis-tanio--IDqthp.html

Gość Pytający snu
Telefon w sumie ma nienajgorsze parametry, ale jego podstawową wadą jest mały ekran. Drugą wadą jest wielkość, po przez klawiaturę. 3 wadą, ale nie sprawdzałem, są słabe zdjęcia po zmroku. Gdyby to był pełnoekranowy telefon z klawiaturą wysuwaną z boku, to byłby świetny. Jak dla mnie ekranik za mały, a lubię jadąc gdzieś oglądać na telefonie teledyski, lub film.