Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Lady Laroo***

nastał nowy piękny dzień

Polecane posty

aaaaaaaaa zapomniałem i znów bedę opierniczony,ze sam ze sobą gegam :P:D W antryju na byfyju stoi szolka tyju"-- łowco widać nie jestes z mojej nacji więc Ci to wyekleruję :P W przedpokoju na kredensie stoi szklanka herbaty.Kiedyś przedpokoje były bardzo duze wiec i takie szafko-komody stały i było jeszcze sporo miejsca. Do zobaczyska wieczorem jak mordy nie zapije :D

Mam taki nawal,bez przerwy telefony dzwonią.Co za wściekłe te modery wykasowały temat Carrie i tylko,ze nieodpowiedzialna żona weszła na jej temat.Co sie tutaj już wyprawia mózg się lasuje i stoi na poprzek.Jak były szef kafeterii przestał zarządzać rozpiżdziaj maksymalny jest :O:(

No i dotarłem do domu po 14tu godzinach pracy i wizycie w McDonaldzie:D Teraz tylko piwko, prysznic i lulu:D Dobry wieczór

Na szczęście należę do tych, którzy bardzo swoją pracę lubią, więc nie narzekam:) Troszkę zmęczony, ale ogólnie zadowolony:)

Chwalenie się cudzym tatuażem, to niezła wiocha by była;) Mój ci on:D

Gość pooooor
Lomu jesteś prawikiem?

"Lomu plecy masz jak pudzian " Raczej nie:) Po prostu aparat był blisko. Mam 175cm i ważę 65kg, więc szczuplutki jestem:)