Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robousek

Zdrada, czy nie?

Polecane posty

Gość robousek

Mam problem. Maz nie jest super przystojny, ale mi sie podoba i fascynuje. Jestesmy juz 5 lat po slubie i mamy 2 dzieci. Coraz czesciej nie ma ochoty na sex. Pytalam sie czy cos chce zmienic, powiedzial nie. Nie chce wychodzic z inicjatywa, zeby nie wyjsc na glupka.Przychodzi z pracy, cos chce jeszcze w domu po robic, a kiedy przychodzi wieczor idzie spac. Zaczepiam go, robiac masazyki, bo lubi, ale jak cos wiecej to pyta czy mozemy to odlozyc na jutro, albo ze jest zbyt zmeczony, a czasami ze zle sie czuje. Dla niego optymalnie kochac sie to raz na 2- 3 tygodnie. Nie wiem czy to zwyczajne zmeczenie, czy poprostu ma kogos.

Gość 24 lata temu
Musisz z nim poważnie i szczerze porozmawiać i powiedzieć mu o swoich obawach i spostrzeżeniach bo to o czym piszesz nie jest normalne ....a ile mąż ma lat ?

Gość robousek
Maz ma 35 lat. Twierdzi ze nie jest sex maszyna. Rozmawialam z nim juz o tym. Powiedzial ze nie zdradza, bo nie jest jakims przystojniakiem, a normalny facet dla niego to kocha sie raz na jakis tam czas, ze niby faceci sie tylko przechwalaja.

Gość 24 lata temu
oj to faktycznie jest z nim coś nie tak ...słuchaj spróbuj jeszcze sama w jakiś sposób go oczarować sobą , zawsze jak wraca bądź elegancka , pachnąca , z pysznym obiadem czy kolacją a wieczorem musisz czaruj go swoim wdziękiem , po prostu tak jak byś go chciała pomalutku upolować ....tylko nie rzucaj się na niego od razu , prowadź tą sztukę uwodzenia przez kilka dni ...........

Gość 24 lata temu
wiesz chodzi o to aby gonić króliczka a nie go złapać ....

Gość Fobia Kafeterian...
Tez mialam takiego, ktorego trzeba bylo zmuszac do seksu. Mial wtedy 28-30 lat (bylam z nim 2 lata). Nie chcial mnie piescic oralnie i zadnej inicjatywy z jego strony w ogole nie bylo. Wiem, ze mnie nie zdradzal, bo za nadto kochal komputer i siedzial zawsze w domu. Zeby bylo jasne jestem zadbana, ladna zgrabna (nie chce wpadac w samozachwyt, chodzi o wyjasnienie braku ochoty na seks bylego), wiec tego nie rozumialam. Byl moim pierwszym partnerem i wydawalo mi sie, za tak to jest...dopoki nie poznalam innego (po zerwaniu z EX). Musze szczerze przyznac, ze nie wiem, dlaczego tak reagowal. Byl czuly, mily, pomocny a w lozku jak baba z migrena...

Gość robousek
Jest odemnie starszy 10 lat. Twierdzi ze jak byl w moim wieku to tez czesciej chcial, a z wiekiem niby coraz zadziej. Jako tako nie mam powodow zeby twierdzic ze mnie zdradza. Nigdzie nie dzwoni, nie smsuje wraca w miare szybko z pracy no i troszczy sie o nas. Jezeli nie zdradza to czemu tak zadko? W czym tkwi problem? Pomozcie!

Gość konifka
otulona_snem>>>>>bo może ten twój pukacz lubi takie tłumoki nie dbające o siebie i śmierdzące na odległość

Gość 24 lata temu
nic nie ryzykujesz musisz spróbować każdego sposobu ,ważne aby zadziałał ....a powiedz mi czy Twój mąż bierze jakieś leki ?

Gość a może taki typ?
mojemu też wystarcza jeden - dwa razy w miesiącu. I to jeszcze zawsze z mojej inicjatywy... Ma 37 lat. Ja mam większe potrzeby, ale co zrobić...

Gość robousek
Nic nie bierze. Zdrowy jak kon:)

Gość robousek
Moze zeczywiscie przesadzam, ale niechce sie obudzic z reka w nocniku.

Gość kurnikovaa
Fobia Kafeterian... O! Chyba wto on został moim mężem! Skad go znasz? ;)

Gość 24 lata temu
no to rzeczywiście masz problem ....a powiedz jak było wcześniej ,często kochaliście się ? jak do tej pory układało się wam życie seksualne ?

Gość robousek
Przed slubem przyjezdzal co drugi dzien i za zwyczaj konczylo sie sexem. Po slubie zadziej bo ciaza i mialam na poczatku obawy ze zaszkodzi i do mnie jakby z pretensjami ze teraz moze sie wyszalec a ja nie chce. Pozniej jakis czas po ciazy kochalismy sie raz w tygodniu. Pozniej coraz zadziej. Przy drugiej ciazy nie chcial sie kochac. Pozniej tlumaczyl ze narobimy dzieciakow, to zaczelam brac tabletki i bez zmian. Twierdzi ze nie ma zaufania do tabletek.

Gość lalalala3333
Normalne to nie jest ale....jesli faktycznie nie ma nikogo na boku to może rzeczywiście jest poprostu przemęczony?Jeśli nie masz żadnych podejrzeń ,nie robi nic coby wskazywało na zdrade-telefony,smsy,późne wracanie do domu,wyjścia wieczorne....to wychodzi na to ze tak już ma poprostu ;)

Gość zalogowany też jesteś
też bym ni chcial ruchać mając w perspektywie kolejnego potomka zalóz sobie kurwa spirale i pokaż mu ją wtedy może kutas mu stanie częściej

Gość robousek
To ja nie chcialam drugiego dziecka, a maz przeciwnie caly czas planowal coreczke i syn , no i ma. Z powodu trzeciego specjalnie by nie panikowal. Wolal by nie ale jakby bylo tez by sie cieszyl

ta kurwa cieszyl aleś tu debilka to jakby tak się cieszyl to by ci chooja nie żalowal

ponadto jakbyś nie chciala bachora to by ci go nie zrobil a widocznie chcialas go zatrzymać bachorem i facio się a toba dusi przypuszczalnie rucha już inna a ty zostaniesz z dwoma bekartami

Gość panna z sucha glowa
e tam, przesadzacie. Moj tez mial taka faze az w koncu stwierdzilam, ze mozemy si wzajemnie pozaspokajac bz zbytniego "wysilku". U niego bylo to faktycznie zmeczenie, nie mial juz tak ochoty na jakies wyczyny sportowe bo padal z nog. Zrob mu czasem loda bez zadnych oczekiwan ;) Powinno pomoc.

Gość bo faceci marne sworzenia
zalogowany tez jestes- co tak sie plujesz???masz jakis problem???daj sobie na wstrzymanie dziecko

A pomyśleliście, że może mieć jakieś problemy zdrowotne..? skupiliście się na jednym i ciągniecie na siłę. Przecież mnóstwo mężczyzn ma problemy, nawet tacy młodzi. To wprawia ich w lęk, zakłopotanie, przez to unikają zbliżeń. Tacy są, że się nie przyznają jak coś jest nie tak. Porozmawiaj z nim, może zaproponuj, żeby poszedł do urologa..? Albo seksuologa, jeśli problem siedzi w glowie.. powód może całkowicie się mijać z waszymi "przyczynami". Głowa do góry!

Gość robousek
Dzieki za pomoc. Mozefaktycznie ma za duzo na glowie praca remont w domu. Zobaczymy. Lekarz odpada, dla niego jest wszystko w porzadku.