Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Faceci po 30stce to brzydale , taka prawda

Polecane posty

fajni są tylko mlodzi ,potem rosnie im brzuch , są zarosnięci jak małpy ,np na plecach ,podwojne podbródki, łysina, worki pod oczami ,czerwona gęba , brak kondycji, problemy z zębami ,sercem ,prostatą ogolnie masakra

Gość iskiereczka82
hahhahaahahahahaha

Gość dre444
moja okropna historia : byłam zakochana w pewnym facecie, po 10 latach miałam okazje go spotkać i z mojego księcia zrobił się oblech z tłustym podbródkiem, wiek około 30 lat ! uczucie prysło jak banka :(

Gość buahhaaaaha
brakuje tylko kola egoist w tym temate :D

Ciekawe ,ze ja na ulicach nie widze tych zajebistych facetow po 30tce z zajebistymi zmarszczkami. Widze oblsnych typów z ryjami czerwonymi od wódy ,albo podwójne podgardla :O Gdzie ci przystojni ? KAzda kobieta na forum pisze 'ze jej mąz lub TŻ jest przystojniakiem ... GDZIE?? W piwnicy ich trzymacie?

Gość iskiereczka82
Jesli ktos o siebie dba zawsze wyglada dobrze takie jest moje zdanie.Fakt pojawiaja sie zmarszczki ale co z tego tak jestesmy skonstrulowani i niema co nad tym deliberowac:) No chyba ze ktos jest fleja ale to juz inna bajka

Do autorki: Też ma zmarszczkę na czole ale ogólnie jest zajebisty, nie jest jakiś zapuszczony, nie chleje, ma włosy i nie jest łysy. Kondycję ma lepszą ode mnie. Chudy nie jest, gruby też, wygląda tak jak facet powinien :) Współczuję środowiska w którym się obracasz. Poza tym znam kilku w przedziale 30-40 i ŻADEN tak nie wygląda jak opisałaś/eś.

Gość autorka mysli ze wszyscy beda
jak jej tata chyba :D a swoja droga: "moja okropna historia : byłam zakochana w pewnym facecie, po 10 latach miałam okazje go spotkać i z mojego księcia zrobił się oblech z tłustym podbródkiem, wiek około 30 lat ! uczucie prysło jak banka " uczucie? :D ty nie masz pojecia co to jest uczucie dziewczynko :D

Gość dziunia125.
Ja lubię starszych facetów,koło 30-40 są najlepsi! Nawet jeśli mają ten siwy włos na skroni to nie jest dla mnie absolutnie wadą!

Gość laskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"moja okropna historia : byłam zakochana w pewnym facecie, po 10 latach miałam okazje go spotkać i z mojego księcia zrobił się oblech z tłustym podbródkiem, wiek około 30 lat ! uczucie prysło jak banka" to ja podobnie miałam z tym ze ja go widziałam juz po 2-4 latach od rozstania i ta banka juz bardzo dano temu pękła... w sumie nawet nie wim czy wogole była :/ oO

"uczucie? ty nie masz pojecia co to jest uczucie dziewczynko " masz racje...ja sie czesto zastanawiam co mnie wogole z moim byłym łaczyło i co ja własciwie od niego chcialam i nie mam zielonego pojecia co to własciwie było bo zwiazek to raczej był mizerny oO moe powiedziec ze sie pobzykalismy pobzykalismy i tyle

kiedys był jeszcze fajny ale teraz to juz obcy facet dla mnie

Gość mi mala z pracy
ale bzdury gadacie:D czesto wlasnie ci po 30-tce, a nawet 40-tce sa najbardziej seksowni i pociagajacy, maja juz jakas dojrzalosc w sobie, madrosc zyciowa w oczach to kwestia zadbania i stylu zycia moj ojciec jest teraz juz po 60-tce, ale jest tak dobrze zbudowany, szczuply i wysportowany (plus ma geste wlosy, tylko przyproszone siwizna), ze jeszcze pare lat temu mlode laski podrywaly go na basenie;) bo plywal lepiej i sylwetke mial lepsza od wielu gowniarzy...

Kiedy spotkam moje koleżanki w supermarketach, z którymi chodziłem do podstawówki, to wiem dlaczego facetów naciska sie na szukanie młodszych. Po 26-ce kobiety gasną psychologicznie. Przestają się czuć młodo, i pewnie. Skoro nie czuja się młodo i pewnie, to przerzuca sie też to na jakość ich ubrań, stylu fryzur, czy makijaży. W wieku 30lat wyglądają na 50ki utrzymujące się ze zbierania ziemniaków jesienią. Ortalionowe fioletowe skafandry za 60pln. Białe Adidasy z eko-skóry za 30ci, włosy związane czarną gumką. Niemalowane od dobrych 5 lat: "Po co mam farbować włosy, skoro i tak jestem stara" a fryzjer to koszt 160pln. Uwaga: berety jak za okupacji. Spod swetra wylewa się tłuszcz na brzuchu, i z tyłu na boczkach. Widok ? - wstyd się z taką panną pokazać na mieście. A najgorszy jest ten smutek starości widoczny w oczach = "jestem stara stara. Nie mam faceta, dziecka itd". Dziewczyna, która kiedyś uważałem za osiedlowe bóstwo, młodsza o 4 lata, teraz wygląda na dobre 44. Na dyskotekach nigdzie nie ma 30-tek, same 20ki i sami 30latkowie o wyglądzie: http://images.clubzone.com/images/upload/JULY_Lifestyle.gif . Bo te pierwsze pozamykały się w domach, czytając poezję Szymborskiej i odliczając minuty do 40ki. Nie wyjdą na imprezę, bo czują się za staro. nie mają w co się ubrać. Nie maja kasy na perfumy. lepiej: nie maja żadnego pomysłu na siebie. jedyne do czego się nadają to do gnicia w domu we własnym tłuszczu, i wspominania swoich miłości z dawnych lat, bo nawet teraz odbierają sobie prawo do uczuć. Bez klasy, gustu, chęci do życia i w wiecznej rozpaczy - "brak dziecka brak faceta, zegar biologiczny" - tylko wytopić takie wiedźmy. jeżeli maja facetów, to przynoszą im sobą jedynie wstyd. Bred Pitt 38lat http://3.bp.blogspot.com/-Ulg8GWDZxTw/TeJQiQekRgI/AAAAAAAAA5U/zYryQFn6hd4/s640/Brad+Pitt+Fight+Club+4.jpg 41lat http://awardsbreach.com/old/images/2005/pitt.jpeg Idiotki już przestańcie się na siłę wywyższać. Niech ktoś z zewnątrz wam zrobi zdjęcie na ulicy i pokaże. Zobaczycie grubaski przed 50-ką.

Gość pseudinima
"Bred Pitt 38lat http://3.bp.blogspot.com/-Ulg8GWDZxTw/TeJQiQe kRgI/AAAAAAAAA5U/zYryQFn6hd4/s640/Brad+Pitt+Fight+Club+4.jpg 41lat http://awardsbreach.com/old/images/2005/pitt. jpeg" GRYYYYYYY MNIAAAAMMMMM :))))) TO TAK...MASZ RACJE TU KOLES KOŁO 40 BOSKI :) ale ja nie mówiłam o aktorze (Bred PiTT) tylko o moim bylym ktory za chiny Breda nie przypomina :)

Gość pseudinima
SORRY ale pokarz mi kolesia w Polsce na ulicy badz nawet aktor który koło 40 by wyladał tak bosko jak Bred Pitt

Gość kjikj
Moj ma 36 lat i super przystojny. Wysoki, szczuply brunet o ciemnych oczach. I z wiekiem robi sie coraz bardziej seksowny. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość lisaaaaaa
Przeciez Bred Pitt to maly wypierdek mamuta. Tez masz sie czym podniecac.

Gość diki-mo
mój ma 38 i nigdy nie był tak męski, jak teraz, chociaż dba o siebie mniej, to fakt

pseudinima chodzi mi o to że wielu facetów po 30ce, wygląda jak Pitt. Może nie z twarzy ale z ciała. Bo dbałość o ciało i wygląd, mają w głowach od dziecka. Tylko Kafeterianki jakos tego nie dostrzegają. nawet wiem dlaczego. Kiedy widzą faceta 31letniego, o wyglądzie Pitta, myślą: "ale ładny 24-latek. Szkoda że nasi rówieśnicy tak nie wyglądają." - nie zdają sobie sprawy że mają do czynienia z rówieśnikiem Nad morzem ładowałem ściemę, że mam 28lat. A informowano mnie: - "nie martw się wyglądasz na 24." I to kilka różnych osób, z różnych części Wybrzeża coś takiego mi rzucało." Urody starość się nie czepia.

pseudinima SORRY ale pokaz mi kolesia w Polsce na ulicy badz nawet aktor który koło 40 by wyladał tak bosko jak Bred Pitt Polski aktor?. W chwili rozpoczęcia serialu 39lat: http://www.fakt.pl/m/faktonline/files/tv/590093268.jpg dziś zmienił się bardzo? http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27057/stanislaw_mikulski_akpa550.jpeg Jarek Jakimowicz http://pu.i.wp.pl/k,NDA2ODcsMjIzMDMw,f,jarek_jakimowicz_2006.09.14.jpg a gdzie takich facetów możesz spotkać? gdzie wstęp ma dbałość i uroda? Na ulicy ich nie zobaczysz. Nad morzem, w czasie lata, i w dobrych nocnych klubach tak. Tam szukaj. "Szukajcie, a znajdziecie".

Gość ech te myśli nasze
kobiety z wiekiem smutnieją, i coraz bardziej się wycofują z różnych dziedzin życia. Z dyskotek, z zabaw, z plaż, z wakacji. Czują utratę prawa do przebojowości, i zadziwiania innych. Są przerażone młodszą konkurencją. Szukają ostoi i ciszy, w 4 ścianach. Powiernikiem kobiety staje się telewizor. Potrzebują kogoś wycofanego i cichego. Kto będzie im asystował, w tych 4 ścianach. a faceci (bezdzietni) wraz z upływem czasu, stają się coraz silniejsi i odważniejsi. Z niepewnych chłopców zamieniają się w tzw. zdobywców, "pożeraczy" świata. Łamią kark każdemu problemowi, który wejdzie im w drogę. Niczego się nie boją. Wszystko jest dla nich: samochody, mieszkania, hotele, podróże, - wszystko chcą mieć "na pstryknięcie". I najczęściej mają. I dlatego, poza urodą imponują energią i rozmachem działań młodszym kobietom.

Gość 987 i spada
Egoist_*31 - jest ziomal kafeteryjny z ibizy :classic_cool:

Gość 987 i spada
Egoist_*31 masz rację, kobiety są młode do 25 lat :classic_cool:

Gość to niech spada
Po 26-ce kobiety gasną psychologicznie. - i fizycznie :) ale zauważ że które się słabiej malowały, chodziły rzadko na solaria ładne są do 30

nabraliscie sie na moje prowo zyeby ,dzieki za wpisy :classic_cool: