Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka123

Poród Szczecin Police

Polecane posty

Gość gość
Szpital w Policach jest jednym z najgorszych szpitali pod względem leczenia.Trafilam tam w 2012 roku i do czasu zabiegu w 2013 roku lezalam u nich AZ 5razy w odstępach co dwa miesiące robią operacje faszeruja tabletkami i zero poprawy wręcz zmiany na gorsze traktują pacjentów jako kruliki doświadczalne teraz nowy rok a po ich lekach które otrzymalam w grudniu po wyjściu ze szpitala jest jeszcze gorzej wybierak tym razem POMORZANY odradzam POLICE

Gość gość
polecam Zdroj****ardzo dobzi lekarze i dobra opieka medycna, poza tym jest w razie czego świetny oddział dla nowo narodzonych

Gość gość
są tu kobiety, które będą rodzić w tym roku i już wybrały szpital? gdzie jest szansa na zzo? wiecie kiedy trzeba zapłacić gdy chce się wykupić położną i ile?

Gość dotka80
Hej. Ja planuje rodzić w Policach. Kilka razy tam już byłam i jestem bardzo zadowolona. Wszystko się okaże po porodzie. A jakie są wasze zdania i co powinnam wziąść ze sobą?

Gość gość
witam :) moglby ktos mi napisac cos o szpitalu w Policach? zamierzam tam rodzic, tylko chciałabym dowiedzieć się więcej informacji na jego temat:) bo slyszalam rozne opinie, ale podobno teraz bardzo sie tam polepszyło.

Gość kasia861
Witam ja rodziłam w Policach w 2010 roku,cc,córka wcześniak w bardzo ciężkim stanie,na cały personel nie moge powiedzieć złego słowa,a co do studentów to zawsze możecie się nie zgodzić na to aby was badali pobierali krew itp.

Gość Mamanazakrecie
Podbijam temat. Dziewczyny podzielcie się świeżymi historiami z porodówki w policach, bo już zgłupiałam gdzie mam rodzić. A czasu na wybór zostało mi coraz mniej

Gość gość
też chętnie się dowiem bo planuje w Policach rodzic za 4 tygodnie

Gość Kasiaprzyszlamama
Ja miałam rodzić w Policach, ale... zrezygnowałam. Położna, która pokazywała nam salę porodową wszystko robiła z łaską. Tydzień później rodziła tam moja kuzynka i opis jej porodu to koszmar - zaoszczędzę Wam tego. Mało nie umarła, tętno dzieciaka spadło, bo lekarze odwlekali cesarkę, każąc jej rodzić naturalnie. Dziecko potem musiało przejść szereg badań i dopiero po tygodniu ich wypuścili do domu. Zero profesjonalizmu, a ojciec traktowany jak zło konieczne, które się pęta pod nogami. Ja jestem po wizycie kwalifikacyjnej w Centrum Narodzin Mamma. Mój lekarz powiedział, żeby tam nie rodzić, ale jak pogrzebałam trochę w internecie i popytałam co niektórych, to się okazało, że to dobry kolega ordynatora ze szpitala w Policach i dlatego tak mi te police wciskał. Wiem, że sporo kobiet wybiera ten szpital, gdzie pracuje ich lekarz, ale ja zdecydowałam, że wybiorę przewidywalną, komfortową atmosferę i nie będę skazywać się na łaskę bądź niełaskę personelu. Zatem my po pierwszej wizycie w Mammie, położna cudowna, od razu człowiek czuje się tam jak człowiek, a nie coś czym można pomiatać. Poród na dniach (termin na 20 lutego), więc jak urodzę, dam znać jak poszło :)

Gość Kasiaprzyszlamama
I po porodzie :) Dziewczyny, naprawdę poród wspominam fantastycznie. 19.02 odeszły mi wody, spakowaliśmy się i pojechaliśmy do szpitala. Personel już na nas czekał, bo zadzwoniliśmy po drodze do położnej, że jedziemy. Wszystko było przygotowane i zaplanowane tak jak chcieliśmy - przytłumione światło itd. Poród trwał 12 godzin, nikt mnie nie poganiał, nie nacinali, położna naprawdę kochana kobieta o wszystko się zatroszczyła, chociaż nie była nachalna, pozwalała by poród toczył się naturalnym rytmem. Po porodzie mieliśmy swój pokój, czuliśmy się jak w hotelu :) I naprawdę mają taką wannę i można z niej korzystać :D http://centrumnarodzin.pl/porody/porody-w-mamma/

Gość gość
OK, i to tyle reklamy centrum Mamma (Min cena za poród 5000 zł) A teraz WRÓĆMY DO TEMATU - Szpital w Policach Czy są tu Szczecinianki, które ostatnio tam powitały na świecie swego maluszka? Opisując porodówkę, warto wspomnieć o tym, czy było dużo rodzących w tym samym czasie - bo wiadomo, wtedy personel jest zmęczony i może być oceniany gorzej... Z góry dziękuję za opinie dot. w/w porodówki :)

Gość gość
Będąc pacjentka porodowki mogę ja śmiało polecić, opieka bardzo dobra, natomiast jeśli chodzi o opiekę nad kobietą po porodzie oraz nad niemowlakiem KATASTROFA!! JEDYNA czynnością jaką wykonują Panie przy niemowlaku to obiekcje oraz kąpiel... śmiem jeszcze powiedzieć ze na żadnym oddizale noworodkowym nie spotkałam siebznsytuacja kiedy to nie można być podczas wykonywania czynności razem z dzieckiem. Panie po prostu przychodzą po dziecko następnie je oddają... droga dyrekcjo szpitala odlaczcie tym paniom źródło Internetu to może zajmą się dzieciaczkami... równie źle przedstawianie sytuacja położnych "opiekujacych" się kobietami po porodzie. Nie jestem osobą wymagającą ale czasem wypada zajrzeć na salę pacjentki zobaczyć czy np nie przewrocila się w łazience. Bo pomiar temperatury hmm... czy można naswac opieka? Gdybym jeszcze raz miała wybrać na pewno nie zdecydowalabym się na ten szpital. Strzezcie się.

Rodziłam w tym roku w Policach. Nie mogę zgodzić się z opinią, że jest kiepska opieka nad dziećmi. Mój syn wymagał dodatkowych badań i tam też mu je zrobili i natychmiast zareagowali, gdy wyniki odbiegały od normy. Pediatrzy i położne odpowiadały na wszystkie pytania i były bardzo pomocne. Mogłam być takze obecna przy wszystkich badaniach i zabiegach. Faktem jest, że opieka nad mamą po porodzie jest żadna, poza mierzeniem temperatury i codziennymi obchodami nic nie robią, ale tak jest wszędzie. Coś zaczyna się dziać dopiero w dzień obchodu z ordynatorem, wtedy nagle okazuje się, że przez cały tydzień nikt nie zauwazyl popsutej klamki, źle zaciągniętych żaluzji, czy uszkodzonego kosza w sali. Poza tym niektóre położne od połogu w ogóle nie powinny pracować z ludźmi, np. Pani Joanna czy Monika. Żadnej pomocy, wiecznie nadąsane, aroganckie, opryskliwe i złośliwe. Bardzo miło wspominam za to Panią blondynkę z tatuażem na nadgarstku, oraz brunetkę w okularach, która jest doradcą laktacyjny. Ich pomoc okazała sie dla mnie nieoceniona i jestem im bardzo wdzieczna. Dla mnie ogromnym minusem jest brak parawanów pomiędzy łóżkami. Nie ma absolutnie żadnej intymności przy karmieniu piersią, np. podczas odwiedzin u sąsiadki z sali. W strojach te parawany to norma. Podczas samego porodu wszystko ok. Tylko bezprzewodowe ktg słabo działa i położna co chwilę wraca do sali sprawdzić czy wszystko ok.

Gość gość
Poród w Policach był ok.Panie od noworodków bardzo zabiegane ale zawsze pomogły.Polecam

Gość gość
Witam. Nie polecam poradni ginekologicznej i takowego oddziału w szpitalu w Policach. Rodziłam u nich i personel był nieprzyjemny a położna która asytowała przy porodzie niekompetentna. Dzisiaj chciałam z wynikami które nie wyszły prawidłowo zgłosić się do poradni w tym szpitalu i w celu przepisania ważnych leków i z powodu urlopu mojej doktor mam mieć wizytę dopiero za miesiąc kiedy muszę tabletki mieć już teraz. Położna niemiła, zbyła mnie mówiąc że jej przykro ale nic ją to nie obchodzi, nie da rady wcześniej i się jeszcze śmiała bezczelnie a kiedy zapytałam o zastępstwo za doktor to oznajmiła ta położna że na zastępstwie przyjmowane są tylko kobiety w ciąży. Nie polecam i pozdrawiam

Gość gość
Rodziłam w marcu 2016 naturalnie i wszystko było super. Miły i przyjazny personel i położna też świetna. Rodziłam sama i jeszcze w nocy ale na brak opieki nie mogłam narzekać. Dobrze mnie zbadali,dały przeciwbólowe jak chciałam,pytały czy coś pomaga,czy chce pić, jak chce spać to mam spać(nawet ciepłą kołdrę dostałam bez problemu bo marudziłam że mi zimno ☺) Sprzęty sprawne . Opieka nad maluchem fachową dosłownie. Pediatra nawet do moich "błachyh"pytań świeżynki odnosiła się normalnie, Pani od laktacji miła uprzejma,nie kazali karmić na sile malucha a te panie co są od dzieci też fachowo podchodzą do malucha. Jak jest kąpiel to wiadomo że zrobią to szybko(szybciej niz ja ☺) bo mają np ze 20 noworodków a one tylko 2 albo 1 (niewiem) ale zrobią to dobrze i dokładnie. Pediatra która się nami zajmowała nawet nie kazała mi nosić dziecka jak nie miałam siły